Nezabudnuteľný zážitok z virtuálneho pretekárskeho športu

Ak ste vášnivý fanúšik virtuálneho pretekárskeho športu, určite ste už počuli o kokpite Thrustmaster

Ide o špičkové zariadenie, ktoré vám umožní zažiť realistický pocit z riadenia rôznych typov vozidiel. V tomto článku vám predstavíme, čo všetko tento kokpit ponúka, a aké sú naše dojmy z jeho používania.

Čo je kokpit Thrustmaster?

Kokpit Thrustmaster je špeciálny stojan, na ktorý sa dá pripojiť volant, pedále, radenie a ručná brzda od spoločnosti Thrustmaster. Tieto komponenty sú kompatibilné s rôznymi platformami, ako PC, PlayStation, Xbox, alebo Nintendo Switch. Kokpit je navrhnutý tak, aby poskytoval stabilnú a pohodlnú polohu pre jazdu, a zároveň bol ľahko skladateľný a prenosný. Kokpit je vyrobený z kvalitných materiálov, ako oceľ, hliník a plast, a má nastaviteľnú výšku, uhol a vzdialenosť medzi jednotlivými časťami.

Aké sú naše dojmy z používania kokpitu Thrustmaster?

Po inštalácii a nastavení sme vyskúšali kokpit Thrustmaster s niekoľkými populárnymi pretekárskymi hrami, ako Forza Horizon 5, F1 2023, Dirt 5, Project Cars 3 a Assetto Corsa Competizione. Musíme povedať, že sme boli veľmi nadšení z kvality a realismu, ktorý tento kokpit poskytuje. Volant je presný, citlivý a má vynikajúcu spätnú väzbu, ktorá vám dáva pocit, že skutočne držíte v ruke riadiacu páku.

Pedále sú tiež dobre vyvážené a reagujú na vaše stlačenie. Radenie a ručná brzda sú ľahko dostupné a plynulé. Celý kokpit je pevný a nekýve sa ani pri intenzívnej jazde. Cítili sme sa, ako by sme boli v skutočnom aute, a užívali sme si každú zákrutu, náraz a predbiehanie.

Vyhraj preteky F1

Ak sa chceš stať majstrom súťaže  F1 Thrustmaster musíš prísť na ITSHOW a zapojiť sa do hry a hraj o fantastické ceny.

Získaj najleší čas: Počas kvalifikácie budeš mať možnosť absolovať testovacie kolo jazdy a následne v ostrom kole získaj najlepší čas.

Sleduj profesionálnych hráčov: Sledovanie hráčov môže byť užitočné pre zlepšenie v hre F1. Sleduj ako sa pohybujú po trati a zisti aké stratégie používajú.

 

Želáme veľa šťastia a zábavy pri súťažení.