ASUS pozýva na ITshow 2023

Asus pozýva na ITshow 2023

Keď sa povie ASUS, predstavíme si predovšetkým technológie a inovácie. Našim snom aj snahou je vytvárať bezstarostný a radostný digitálny život pre všetkých používateľov.

ASUS ROG Ally, dokonalý vreckový počítač

Ally predstavuje novú generáciu vreckových herných konzol. Handheldy boli vždy frustrujúco kompromitovaným zážitkom s grafikou s nižším rozlíšením, nižšími snímkovými frekvenciami a neohrabaným ovládaním – umožňovali vám hrať hry na cestách, ale nikdy to nebolo rovnaké ako v obývačke. Vitajte v novom veku prenosných hier.

ASUS Zenbook S13 OLED

Asus Zenbook S 13 OLED

Hmotnosť iba 1 kg dokazuje, ako sme sa snažili, aby mal Zenbook S 13 OLED ideálne rozmery, ktoré budú vyhovovať vášmu životnému štýlu s častým cestovaním.

Do superľahkého šasi zabudovali procesor Intel®Core i7 13. generácie, a preto Zenbook S 13 OLED poskytuje špičkový mobilný výkon pre akúkoľvek úlohu. Notebook má tiež certifikáciu Intel® Evo garantujúcu okamžité prebudenie, rýchlejšie WiFi pripojenie a vysokú účinnosť batérie, ktorá vám zaistí produktivitu počas celého dňa.

VivoBook S 15 OELD

Asus Vivobook S15 OLED

Rozvíjajte svoj potenciál s pomocou Vivobooku S 15 OLED, vynikajúceho notebooku do školy, pre prácu aj zábavu. S úžasným výkonom procesora Intel® Core i9 radu H 13. generácie a vysokokapacitným SSD diskom s kapacitou 1 TB zvládnete ľahko akúkoľvek úlohu – prácu aj zábavu, kdekoľvek a kedykoľvek.

Na špičkovom 15,6palcovom 2,8K 120 Hz 1 OLED displeji bude všetko vyzerať skvele! Nový superštýlový dizajn v nádherných farbách prezradí svetu okolo mnoho o vašej osobnosti. S notebookom Vivobook S 15 OLED toho objavíte viac a rýchlejšie!

Príď aj ty na ITshow

a získaj 20%zľavu na notebooky ASUS