Lenovo pozýva na ITshow 2023

Lenovo pozýva na ITshow 2023

Lenovo Legion Go ide priamo do súboja proti ASUS ROG Ally. Spája ich veľkosť, výkon, ale aj plnohodnotný operačný systém Windows 11, vďaka čomu môžu slúžiť aj ako klasické počítače.

Lenovo Legion Go

Lenovo Legion GO

Legion Go je prvé herné vreckové zariadenie s Windowsom 11 od spoločnosti Lenovo, aby hráčom poskytlo viac voľnosti pri hraní. Spolu s novými Lenovo Legion Glasses vybavenými micro-OLED a novými hernými slúchadlami do uší Lenovo Legion E510 7.1 RGB je debut Lenovo Legion Go výrazným rozšírením ekosystému herných zariadení, monitorov, príslušenstva a softvéru. Vďaka vysokému výkonu a operačnému systému Windows 11 spustíte tisícky AAA hier. Viac v článku 

Lenovo Glasses

Predstavujeme inteligentné okuliare všetkých čias ThinkReality A3 Smart Glasses, ktoré sú navrhnuté nie len pre podnikové prostredie. Tieto ultraprenosné a pohodlné okuliare s rozšírenou realitou (AR) vytvárajú prispôsobený, rozšírený osobný pracovný priestor kdekoľvek, od virtuálneho monitora či už doma alebo v práci. Tieto okuliare rozširujú pracovný priestor používateľa a umožňujú vytvoriť si vlastný virtuálny monitor kdekoľvek. Okuliare sú ultraprenosné a pohodlné, čo umožňuje používateľom pracovať kdekoľvek. 

Okrem toho, ThinkReality A3 umožňuje používateľom vytvárať a prispôsobovať si virtuálne schémy. Ak hľadáte okuliare pre hranie hier, Lenovo ponúka Legion Glasses, ktoré sú určené aj pre herné zážitky. Tieto okuliare sú kompatibilné s Windows, Mac a Android zariadeniami. Okuliare Legion majú mikro-OLED displej, ktorý poskytuje vysokokvalitný obraz a umožňuje hráčom vidieť hry v novom svetle.