Atraktívne technologické novinky od spoločnosti ASUS

Asus prináša počítačové zážitky na novú úroveň. Uvdza na trh 17- palcový viacdotykový OLED notebooku ASUS Zenbook 17 Fold

Takmer celý pozostáva z 17,3″ dotykovej obrazovky OLED s rozlíšením 2560 x 1920, ktorá sa dá zložiť na 12,5″ veľkosť obrazovky. Jeho forma tiež umožňuje rôzne konfigurácie vrátane knižného režimu pre jednoduchú interakciu s dotykovou obrazovkou. 

Otočením na bok a použitím polovice obrazovky ako virtuálnej klávesnice efektívne zmeníte ASUS Zenbook 17-Fold OLED do známeho tradičného notebooku, pričom spárovanie systému s pribalenou bezdrôtovou bluetooth klávesnicou a touchpadom ASUS ErgoSense vám umožní používať systém ako 17,3″ monitor s pomerom strán 4:3.

Ultrakompaktne prenosne zariadnie Zenbook PRO 14

Dvojitá obrazovka a OLED displej

Zenbook Pro 14 Duo OLED je vybavený sekundárnym displejom s jedinečným dizajnom AAS ultra. Tento displej sa pri otváraní notebooku zdvihne do 12-stupňového uhla, čo umožňuje lepší výhľad tým, ktorí potrebujú vykonávať viac vecí naraz. Hlavným displejom je 14,5-palcový OLED HDR dotykový displej s pomerom strán 16:10. Podporuje rozlíšenie až 2880 x 1800 a hovorí sa, že ide o prvý notebook na svete so 120 Hz OLED displejom, ktorý používateľom poskytuje plynulejší vizuálny zážitok.

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED je so svojím 14,5-palcovým tvarovým faktorom a hmotnosťou približne 1,75 kg ľahký a prenosný. Šasi zariadenia je vyrobené zo zliatiny horčíka a hliníka, ktorá ladí s čiernou farbou jeho povrchovej úpravy. Podsvietená klávesnica uľahčuje písanie v slabo osvetlených priestoroch. Okrem toho môžu používatelia spúšťať často používané programy alebo funkcie pomocou skratiek s tromi alebo štyrmi prstami, a to vďaka podpore dotykovej plochy ErgoSense pre viacdotykové gestá v systéme Windows.


Viac na výstave ITSHOW 2022 v Košiciach.