Asus pozýva na ITShow 2021

Herný ošial či nepoznané novinky bude ponúkať Asus na festivale IT SHOW 2021. Takže či už grafik alebo manažér, každý si príde na svoje. Videá ktoré vám predstaví Roman Kadlec určite zaujmú každého.

Ak ste fanúšikom medzinárodnej hviezdy DJ Alana Walkera a ak ste si niekedy chceli vyskúšať, ako produkovať hudbu sami, Asus vás veľmi poteší modelom ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition

Spoločnosť ASUS má v ponuke nový rad notebookov ZenBook s OLED displejmi. Dokonalá čierna, živšie farby na displeji a nemenej dôležité zdravotné benefity. ZenBook 13 OLED, je navrhnutý tak, aby poskytoval vysoký výkon a verný obraz. Je vašou ideálnou voľbou pre jednoduchý životný štýl na cestách.

Pokiaľ neviete ako si vybrať notebook Roman vám poradí s ich výberom tomto videu vám predstavím unikátne vlastnosti notebookov značky Asus.

V prípade ak sa zaujímate o najnovšie technológie zajtrajška, mohla by vás zaujímať produktová stránka datacompu  ktorá má v ponuke notebooky Asus za atrantívne ceny.

Ak sa zaujímate o najnovšie technológie zajtrajška, mohla by vás zaujímať stránka touchit.sk, ktorá pokrýva všetky oblasti od SW a HW testov až po detailné analýzy v IT oblasti. Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Prinášame Vám zľavové kupóny na tovar rôzneho druhu.