ASUS predstavuje notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker

Ak ste fanúšikom medzinárodnej hviezdy DJ Alana Walkera a ak ste si niekedy chceli vyskúšať, ako produkovať hudbu sami, Asus vás veľmi poteší modelom ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition. 

Poďme sa spoločne pozrieť na  kompaktný herný notebook ASUS ROG ZEPHYRUS G 14 Alan Walker a „Muž v modrom“ Roman vám povie o tom viac.

ROG a Alan Walker spoločne skúmajú nové spôsoby, ako zlepšiť životy tvorcov obsahu a hráčov na celom svete, počnúc samotným Walkerom. Na začiatku spolupráce sa spoločnosť ROG snažila vyrobiť prenosný počítač šitý na mieru Walkerovým potrebám ako hráča, tvorcu a hudobníka. Za to vzniklo jedno zariadenie nad ostatnými: ROG Zephyrus G14 Alan Walker.

Asus ROG Zephyrus G14 Alan Walker SE

Asus ROG Zephyrus G14 Alan Walker SE

14-palcový herný notebook je najvýkonnejší na svete. V ultra tenkom a ľahkom tele s hrúbkou menej ako 20 mm sa skrýva 8 – jadrový procesor AMD RyzenTM R9-5900HS a robustný grafický procesor NVIDIA GeForce RTX3050Ti. Z hľadiska výkonu je model Asus ROG Zephyrus G14 Alan Walker ideálny ako na hranie hier, vytváranie hudby a časté cestovanie za prácou.

Pokiaľ ide o exkluzívny Zephyrus G14 Alana Walkera SE, dizajnéri ROG sa inšpirovali jeho podpisovom hudbou a štýlom, aby vytvorili nový vzhľad s elegantným puzdrom, textovými prvkami a vlastnou klávesnicou, ktoré hráčom poskytnú zážitok z hrania ako žiadny iný.

Balenie

Používateľský zážitok sa začína už v momente, keď používateľ položí svoje prsty na balenie notebooku. To má úžasný dizajn a pokrýva ho akrylový vrchný kryt, ktorý vybral sám Walker. Škatuľa, Walkerova obľúbená časť celého projektu, je viac než obyčajným obalom. Ide o kreatívne príslušenstvo, ktoré sa po pripojení k notebooku G14 pomocou USB-C kábla premení na ROG Remix sampler s kapacitnými podložkami.

Súčastou balenia je exklúzivné príslušenstvo ROG/Alan Walker – ochranné púzdro, baseballová čiapka a pár ponožiek pre skutočných „Walkerov

Túto edíciu si zakúpite len v predajni Datacomp.