Xiaomi – skvelé novinky, skvelý zážitok

logo xiaomi

Spriateľte sa s používateľmi a buďte tou najlepšou spoločnosťou v srdciach používateľov.

Xiaomi neustále sleduje inovácie, vysokokvalitné používateľské skúsenosti s prevádzkovú efektivitu. Spoločnosť neúnavne vytvára úžasné produkty, aby umožnila každému na svete užiť si lepší život vďaka inovatívnej technológii. Pozrime sa spolu na novinky, ktoré si viete zakúpiť aj v predajni Datacomp.

Redmi Buds 3

bezdrôtové slúchadlá

Slúchadlá s kompaktným dizaj- nom pre pohodlné nosenie počas každej aktivity. Hudba sa auto- maticky zastaví, keď si slúchadlá vytiahnete. Ponúkajú aktívne po- tlačenie hluku a výdrž batérie až 28 hodín.

Prvé slúchadlá do uší Redmi s hmotnosťou iba 4,5 g* sa tesne prispôsobia kontúram vášho ucha, takže môžete počúvať celé hodiny bez pocitu nepohodlia.

Vďaka čipsetu Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® a úplne novej technológii BLUETOOTH® 5.2 poskytujú Redmi Buds 3 rýchlejší a konzistentnejší prenos zvuku pre výnimočný zážitok z počúvania

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

ponechajte si hudbu, zbavte sa hluku

Slúchadlá majú membrány z tekutých kryštálov a technológiou aktívneho potlačenia hluku. Vďaka technológií Bluetooth 5.0 budete hudbu počúvať bez zbytočného rušenia. A spolu s nabíjacím puzdrom vydržia až 24 hodín prevádzky.

Keď je režim priehľadnosti zapnutý, jasne počujete, čo sa deje okolo vás, bez toho, aby ste museli zložiť slúchadlá. Dizajn do uší ďalej znižuje tlak v ušiach, čo umožňuje jednoduchú a jasnú komunikáciu tvárou v tvár aj pri nosení slúchadiel.

Samostatný mikrofón vo vnútri ucha poskytuje presný a čistý zvuk v uchu, aby ste všetko zreteľne počuli, dokonca aj pri telefonovaní vonku.

Xiaomi FlipBuds Pro

lajková loď medzi slúchadlami

Slúchadlá s ergonomickým dizajnom ponúkajú aktívne potlačenie hluku a čistý zvuk bez rušenia. Vďaka režimu transparentnosti ste s týmito slúchadlami vždy v bezpečí, pretože ak budete chcieť, zapnete si aj počúvanie zvukov okolia. Ponúkajú až 28 hodinovú výdrž.

Tri mikrofóny spolupracujú na oddelenom spracovaní hlasu a zvukov prostredia, znižujú hluk a presne zachytávajú ľudské hlasy, takže každé slovo počas telefonického hovoru je ostré a jasné.

11 mm super vyvážený reproduktor ponúka ostré výšky, jemné stredy a hlboké basy, ktoré poskytujú pohlcujúci a vzrušujúci zvukový zážitok.

Xiaomi Mi AIoT AX9000

vytvorené pre hráčov, trojpásmové Wi-Fi 6

Ak hľadáte nadupaný router, Xiaomi Mi AIoT AX9000 je trojpásmový Wi-Fi router, ktorý ponúka samostatné 5 GHz herné pásmo s nízkou latenciou a vysokou rýchlosťou. Každá skupina antén obsahuje tri antény s vysokým ziskom, jednu 2,4 GHz a dve 5 GHz antény, ktoré poskytujú širšie pokrytie signálom.

Podporuje súčasné pripojenie 248 zariadení, inteligentnú domácnosť, notebooky, stereo, herné konzoly, vďaka čomu budú všetci spokojní.

V porovnaní s tradičnými dvojpásmovými smerovačmi ponúka tento trojpásmový smerovač ďalšie pásmo vyhradené pre e-športy, čo hráčom umožňuje vychutnať si ultra vysokorýchlostnú šírku pásma bez rušenia inými zariadeniami.

Xiaomi Pad 5

tablet pre multimediálny zážitok

Tablet s 11-palcovou obrazovkou a špičkovou konfiguráciou s prí- jemným dizajnom. Batéria s ka- pacitou až 8720 mAh ponúkne neuveriteľne dlhú výdrž a o hlaký chod sa postará procesor Qu- alcomm Snapdragon 860.

Displej s nízkym modrým svetlom poskytuje účinnú ochranu vášmu zraku. Displej je tiež vybavený špeciálnym snímačom okolitého svetla, ktorý zaisťuje presné prispôsobenie sa akémukoľvek svetelnému prostrediu.

Xiaomi Pad 5 vám nielenže poskytne maximálny výkon, skvelú audio a video zábavu, ale tiež sme sa uistili, že dokáže uspokojiť vaše potreby písania a kreslenia, vďaka čomu je váš tablet dokonalým , kde vám nič neunikne.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

majte vždy upratané

Užite si bezstarostné upratovanie a vracajte sa vždy do čistej domácnosti. Tento robotický vysávač s mopovačom sa postará o poriadok. Má inteligentný pohyb po domácnosti, nenaráža do stien a veľká kapacita batérie sa postará o to, aby upratal kompletne celú domácnosť.

Špičkový robotický vysávač, vysoký sací výkon 3000Pa, aktívne vyhýbanie sa prekážkam pomocou prednej TOF kamery a 3D vizuálne navigácie VSLAM, inteligentné plánovanie trasy, antikolizní systém, softvérové virtuálne steny, mopovanie až 160m2 na jednu nádržku, elektronicky riadené dávkovanie vody – umožňuje regulovať tok vody v troch úrovniach, prekoná prekážky až 20mm, diaľkové ovládanie skrze aplikáciu Mi Home.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

kolobežka pre rýchly presun

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 s minimalistickým dizajnom v nových farbách. Podporuje rekuperáciu energie a na jedno nabitie vydrží až 30 km.

Rám je vyrobený z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny a vybavené pohodlnejšími pneumatikami. Celková hmotnosť je len 13 kg, takže si kolobežku môžete vziať so sebou na cesty.

Kotúčová brzda s dvoma doštičkami ponúka účinné brzdenie pre rýchlu odozvu a predlžuje životnosť brzdových doštičiek, vďaka čomu je jazda bezpečnejšia.

Xiaomi Mi Air Fryer 3,5 l

fritujte zdravšie

S fritézou Xiaomi Mi Smart Air Fryer môžete pripraviť chutné a zdravé jedlá za pár minút s minimálnym množstvom oleja alebo aj bez neho. Podporuje aplikáciu Mi Home.

Olej vo vnútri jedla je dôkladne vyprážaný pomocou 360° cirkulácie vyhrievaného vzduchu, čím poskytuje chutné jedlo s menším množstvom tuku a tuku. Vysokorýchlostná cirkulácia tepelného prúdu zaisťuje rovnomerný ohrev jedla, čím vytvára chrumkavú vonkajšiu vrstvu, pričom vnútro zostáva mäkké.

Teplotu je možné nastaviť od 40 °C do 200 °C. S konfiguráciou dvojrýchlostného ventilátora dokáže Mi Smart Air Fryer viac ako len vyprážať vaše jedlo. Dokáže tiež rozmraziť vaše mrazené potraviny, sušené ovocie a kvasiť zeleninu.

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

fritujte zdravšie

Ultrazvukový antibakteriálny zvlhčovač vzduchu ideálny pre astmatikov a alergikov a pre všetkých, ktorý sú náchylný na prechladnutie počas zimy. Zvlhčí vzduch vo vašom byte aby ste mali príjemnú klímu. Ovládať ho môžete aj cez mobilnú aplikáciu

Zvlhčovač rozptyľuje do vzduchu chladnú hmlu, ktorá pomáha zvlhčovať vzduch v miestnosti. Intenzitu tejto hmly si môžete nastaviť, k dispozícii sú 3 voliteľné úrovne hmly, z ktorých si vyberiete podľa vašich preferencií či momentálnej situácie.

Pre zaistenie zdravotnej nezávadnosti sú vodné molekuly pred samotným vypustením do prostredia „sterilizované“ UV-C svetlom, čo odstráni väčšinu prípadných baktérií.

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34“

monitor pre hráčov

34-palcový herný monitor, ktorý zaujme zakriveným dizajnom a pomerom strán 21:9. Vďaka zakriveniu umožní hráčovi ponornie sa do hry. Vďaka obnovovacej frekvencii až 144 Hz sa obrázky obnovujú rýchlejšie a plynulejšie čo ponúka kvalitný herný zážitok.

Extrémne zakrivený dizajn vám poskytuje pohlcujúci panoramatický výhľad. Zakrivená  obrazovka vytvára menší uhol vizuálneho sklonu, takže každý bod na obrazovke je takmer rovnako vzdialený od vašich očí, čím sa znižuje vizuálne skreslenie a poskytuje vám realistickejší pohľad na každý roh.

 Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz a doba odozvy 4 ms účinne redukujú zasekávanie a zdvojenie obrazu v hrách.  V streleckých hrách, ktoré vyžadujú rýchle reakcie, to uľahčuje presné zameranie a zasiahnutie cieľa, keď je rýchlosť kľúčom k víťazstvu.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

detaily budú elegantné v každom dizajne

Telefón s elegantným dizajnom s tenkým a ľahkým telom. Má 6,55-palcový AMOLED displej, 128 GB pamäť, podporuje sieť 5G a dve SIM karty. Má trojitý fotoaparát s hlavným 64 Mpx snímačom, vďaka ktorému budú vaše fotky v špičkovej kvalite. Posuňte svoje videá na vyššiu úroveň pomocou špeciálnych filmových efektov.

Matný povrch minimalizuje stopy odtlačkov prstov, vďaka čomu bude váš telefón vyzerať ako nový.

Xiaomi 11 Lite 5G NE je vybavený procesorom Qualcomm Snapdragon 788G, ktorý poskytuje smartfónu stabilné pripojenie 5G a podporuje rozšírené možnosti fotoaparátu. Vďaka odladenému vnútornému prostrediu ponúka plynulý používateľský zážitok. Vďaka batérii s kapacitou 4250 mAh a rýchlemu 33 W nabíjaniu ponúka zariadenie dostatok energie či už ste v práci alebo hráte hry.

Xiaomi 11T Pro 5G

vlajková loď s trojitým fotoaparátom

Smartfón ktorý podporuje úplne novú rýchlu formu nabíjania, vďaka technológii Xiaomi HyperCharge, budete mať smartfón nabitý za 17 minút. Ponúka trojitý fotoaparát s profesionálnym 108 MPix širokouhlým objektívom, telemakro objektívom a 120° ultraširokouhlým objektívom. Podporuje nahrávanie videí v 8K

Xiaomi 11T Pro vám umožňuje premeniť filmové momenty vo vašom každodennom živote na Cinemagic. Toto zariadenie ponúka dokonalý filmový zážitok od ohromujúcich fotografií, živých vizuálov až po štúdiovú videografiu – ideálne na zdieľanie a prežívanie príbehov, na ktorých vám záleží.

Profesionálne natáčanie HDR10+ zachytáva jasnejšie aj tmavšie detaily videa s viac ako 1 miliardou farieb, vďaka čomu je kvalita vášho videa čistejšia a realistickejšia. Vďaka komplexnému HDR10+ vyzerajú farby živšie a dynamickejšie.

Vďaka technológii Dolby Vision® ponúka displej úžasný jas, kontrast a farby pre jasné zvýraznenia, oslnivú živosť a hlboké tmavé detaily, aké ste ešte nevideli. Dodáva sa tiež s technológiou Dolby Atmos®, ktorá vám poskytne vynikajúci zvukový zážitok.

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

monitorovanie s vysokým rozlíšením

Zabezpečte svoju domácnosť a zaznamenajte jasné detaily v rozlíšení Full HD so širokým záberom až 130° Budete tak dobre vidieť, čo sa deje okolo vášho domu, alebo vo vašej domácnosti. a sledujte, čo sa deje okolo vášho domu, vo vysokom rozlíšení 1080p. Kameru si môžete zakúpiť samostatne, alebo v sete spolu s prijímačom, ktorý dokáže ukladať zaznamenaný obraz až zo štyroch kamier.

Vďaka technológii WDR a veľkej clone F 2.1 dokáže kamera zaznamenať jasné a detailné snímky aj v tme a protisvetle. Vzdialenosť nočného videnia až 7 metrov – jasné zobrazenie vonkajšieho prostredia v noci. Vďaka širokému rozsahu prevádzkových teplôt môže kamera normálne fungovať pri teplotách v rozsahu od -20 °C do 50 °C* a strážiť váš dom po celý rok.

Prijíma technológiu kódovania videa H.265 novej generácie, šetrí viac úložného priestoru, prezerajte si bezproblémový obraz v rýchlom a stabilnom pripojení s technológiou kódovania videa H.265 novej generácie bez toho, aby ste museli aktualizovať svoju sieť.

Xiaomi Mi Smart Projektor 2

kinozážitok vo vlastnej obývačke

Doprajte si doma kinozážitok z pozerania filmu či seriálu. Projektor podporuje automatickú korekciu obrazu, aby premietal perfektný obraz. S rozlíšením 1920×1080 Full HD (1080p) premieta Mi Smart Projector 2 obraz vo vysokom rozlíšení. Podľa vzdialenosti projektora môže mať obraz 60 až 120 palcov. Poteší aj kvalitným zvukom.

V porovnaní s tradičnou trojkanálovou LED projekciou, pridaním kanála modrého svetla presahuje farebný rozsah Rec.709 154 %, takže farby pôsobia reálnejšie. Podporuje tiež dekódovanie HDR10.

Mi Smart Projector 2, ktorý bol starostlivo kalibrovaný akustickým majstrom*, využíva dvojkanálový virtuálny priestorový zvuk a podporuje dekódovanie Dolby. Živé ľudské hlasy a virtuálny priestorový zvuk vo vás vyvolávajú pocit, že ste priamo v akcii.