Dell prináša notebooky pre prácu a zábavu

Spoznajte pracovné alebo herné notebooky DELL, ktoré nielen skvelo vyzerajú, ale sú aj neobyčajne efektívnym pracovným nástrojom. Notebooky od spoločnosti DELL využívajú tie najmodernejšie technológie, ktoré zaručia ten najlepší užívateľský zážitok. Nezáleží na tom, či plánujete pracovať, hrať hry alebo pozerať filmy. Notebooky DELL Vám umožnia robiť skutočne čokoľvek.

Záujmom spoločnosti Dell je nielen ponúknuť vám hardvér, ktorý zohľadnuje všetky potreby vášho podnikania, ale zároveň prispôsobiť aj softvérové prosrtredie vášho Latitude 5000 tak, aby ste ihneď po spustení mohli začať efektívne pracovať.

Okrem Windows 10 Professional, sú Latitude 5000 vybavené napríklad aj nástrojom Dell Client Command Suite, ktorý poskytuje jednotné prostredie správy koncových bodov pre IT, umožňuje im spravovať firmvér, OS a aplikácie z jednej konzoly a zároveň vytvára bezproblémové prostredie pre koncových používateľov.

Dell Latitude 5520-39V1H

živý obraz, perfektná prenosnosť

Notebook vhodný na prácu aj zábavu? Dell Latitude 5520 sa stane vašou každodennou súčasťou. Jeho výkon ho predurčuje aj na náročné výkony. So štvorjadrovým procesorom Intel Core i7 sa radí medzi notebooky s najvýkonnejšími čipmi. Note- book má 8 GB RAM a až 256 GB úložisko SSD.

Dell Latitude ponúka bohatú portovú výbavu (2x Thunderbolt 4, 2x USB 3.2 Gen. 1, 1x HDMI, 1x Sieťový konektor RJ-45, 1x čítačka pamäťových kariet, 1x čítačka čipových kariet, 1x kombinovaný konektor pre slúchadlá a mikrofón) a tiež klávesnicu s numerickým blokom s podsvietením. 

V notebooku je predinštalovaný Windows 10 Pro.

Dell Vostro 5502-60C7D

živý obraz, perfektná prenosnosť

Zvládnite všetky potrebné pracovné úlohy na skvele vyzerajúcom notebooku Dell Vostro. Okrem toho, že notebook dobre vyzerá, prináša aj jedinečnú konfiguráciu. 15,6-palcový matný IPS displej zaistí kvalitný obraz za každých okolností.

Notebook pracuje s procesorom Intel Core i5 a 8 GB RAM. Poteší aj úložisko s 256 GB SSD diskom. Notebook váži iba 1,64 kg a jeho bohatá portová výbava zabezpečí vysokú konektivitu (1x USB-C 3.2 Gen. 2, 2x USB 3.2 Gen 1, 1x HDMI, 1x sieťový konektor RJ-45, 1x čítačka pamäťových kariet, 1x kombinovaný konektor pre slúchadlá a mikrofón).

Dell Vostro má predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro, ktorý dáva priestor vašej kreativite. A vďaka plnohodnotnej klávesnici s numercikou časťou dosiahnete maximálny pracovný komfort.