Lenovo predstavuje štýlové notebooky YOGA

Lenovo-1

Sme ambiciózni, vynaliezaví a niekedy aj trochu rozptýlení. A to je v poriadku! Zariadenia Yoga boli vytvorené pre všetkých a vždy vám pomôžu byť ešte lepší.

Tieto exkluzívne notebooky vám poskytujú nástroje a všestrannosť, ktorú potrebujete na dosiahnutie tých najlepších výsledkov – spolu s inteligentnými funkciami.

Konvertibilné notebooky Lenovo Yogavyrobené z prvotriedneho kovu a ponúkajú plynulé a stabilné otáčanie o 360°, vďaka čomu zaručujú hladký prechod z režimu notebooku do režimu tabletu a späť.

Notebooky Yoga vám poskytujú výkon, ktorý potrebujete na dosiahnutie svojich cieľov. Vďaka šikovným funkciám vám navyše tieto zariadenia ušetria čas a zjednodušia život – keď napríklad otvoríte kryt, môžete sa prihlásiť bezdotykovo a ušetríte čas bez nutnostizadávania hesla.

Lenovo YOGA 7

štýlová prenosnosť a vysoký výkon

Výnimočný zážitok, kdekoľvek. Perfektná kombinácia odozvy, výdrže batérie a ohromujúceho vizuálu, Yoga nastavuje latku pre pokročilý výkon. Sú tiež vybavené radom inteligentných funkcií, ktoré zefektívnia váš deň.

Kto má radšej Intel, toto je správna Yoga. Displej až do rozlíšenia 4K a v prípade Lenovo Yoga aj kvalitný zvuk Dolby Atmos. Zameraný na prácu všade tam, kde treba dlhú výdrž na batériu. My tieto notebooky poznáme a počítať môžete so šiestimi hodinami reálnej nenáročnej práce. Hliníkové telo je už prakticky nepísaným pravidlom a kto chce má možnosť zvýšiť grafický výkon čipom GeForce MX alebo GTX od Nvidie.

Lenovo YOGA DUET 7

intuitívny s umelou inteligenciou

Niečo pre milovníkov odpojiteľnej klávesnice vždy, keď potrebujete tablet alebo niečo na písanie rukou. Pomer strán 16:10 vám dá ešte väčší priestor na poznámky či dokumenty alebo excelovské tabuľky. Plná výbava tu znamená displej s rozsahom s RGB 100%, svietivosťou 450 nitov a vylepšením obrazu Dolby Vision. Table alebo notebook? S Duetom máte oboje.

S hmotnosťou len 1,17kg môžete vziať ľahký a všestranný Yoga Duet 7 so sebou naozaj kamkoľvek. Prispôsobiteľný stojan vám pomôže lepšie pracovať, kresliť alebo robiť si poznámky v režime notebook alebo pri nižšom uhle naklonenia. Toto zariadenie disponuje tiež klávesnicou Bluetooth na pohodlnejšie písanie a lepší výhľad na displej.

Lenovo YOGA SLIM 7

výnimočne tenké notebooky

S notebookmi Yoga Slim môžete popustiť uzdu svojim ambíciám, vynaliezavosti a optimizmu, nech ste kdekoľvek. Táto štýlová, tenká a ľahká zariadení kombinujú precízne spracovanie, výnimočne tenký dizajn, prvotriedny výkon a pohlcujúce zábavu.

Buďte odvážni s notebookmi Yoga Slim. Od výrazných prvkov dizajnu až k najmodernejšej inteligentnej technológii pozdvihujú tieto výnimočne tenké zariadenia úroveň vašej kreativity a produktivity. A sú vybavené užitočnými šikovnými funkciami, aby ste sa mohli sústrediť len na to, čo je naozaj dôležité.

Procesor AMD Ryzen a vysoký kancelársky výkon v kompaktnom 14“ tele. Má podsvietenú klávesnicu, veľmi dobrý a na dotyk príjemný touchpad a ešte aj odolné telo. Toto si naozaj zoberiete kam potrebujete a netreba sa obávať žiadnych škrabncov. Tichý a s prepracovaným systémom riadenia spotreby a záoveň zahrievania.

Lenovo YOGA SLIM 7 PRO

intuitívny noteboook s umelou inteligenciou

Chráňte svoju prácu pomocou senzorov, ktoré vás odhlásia, keď sa vzdialite od zariadenia a Privacy Alert, ktorý vás upozorní, keď vám niekto pozerá cez rameno. Navyše môžete hovoriť s asistentkou Alexa na vybraných trhoch, teraz s vylepšeným používateľským rozhraním a rozšírenou funkcionalitou.

Prémiová Yoga s tenkým dizajnom, hliníkovým telom a procesorom od AM. To znamená podstatne silnejšiu grafiku ako má intelovská verzia. Poznáte to na práci s obrázkami a videom. To všetko aj s voliteľným OLED displejom v 2K rozlíšení. Vinikajúci displej so 400 nitmi je samozrejmá vec. Na prácu sa bude hodiť verzia s antireflexným displejom.

Lenovo YOGA 9

luxusný výkon a pútavý dizajn

Yoga 9i  je precízne spracovaný a prekoná vaše očakávania. Toto štýlové zariadenie typu 2v1 je dostupné vo farbe Slate Grey a bolo vytvorené tak, aby poskytovalo ten najlepší zážitok. Umiestnite ho na stôl a pripojte k externému monitoru na profesionálnu prácu alebo ho použite na gauči v režime tablet na sledovanie obľúbených programov. Tento notebook sa prispôsobí vašim potrebám, nech už sú akékoľvek.

Notebook ako z budúcnosti. Kovové telo s vysokou odolnosťou. S týmto notebookom dostanete kvalitný zvuk prekonávajúci väčšinou notebookov na trhu. Absolútna špecialita je touchpad priamo pod klávesnicou bez samostatného výrezu. Unikátna vec, ktorú nikde inde zatiaľ neuvidíte. Má podsvietenú klávesnicu, prihlasovanie tvárou a super displej s nadštandardnou svietivosťou až 400 nitov. Dostupný v 4K alebo Full HD verzii.

Lenovo YOGA SLIM 9

Vychádza z modelu Yoga 9 no tu sa výrobca pohral ešte viac a spravil ho tak tenký ako len mohol. Jeho hrúbka je len 14 mm. Rovnako má reproduktory Dolby Atmos a špičkový displej s podporou Dolby Vision. Je na vás či si vyberiete displej so 4K alebo Full HD rozlíšení. My tieto notebooky poznáme a reálne ich výdrž dosahuje okolo 10 hodín na jedno nabitie. Prémiovejšia Yoga na trhu zatiaľ neexistuje.

Podsvietená klávesnica

s ultra tenkým dizajnom

Mechanický prepínač

súkromia webovej kamery

Reproduktorový systém

Dolby Atmos

Super displej až do 4K

a vylepšením obrazu Dolby Vision

Rozpoznávanie tváre

cez infračervenú kameru

Touchpad

takmer neviditeľný

Yoga Slim 9i ponúka elegantný dizajn vrátane prvotriedneho hliníka používaného v letectve.

Lenovo ThinkBook

pracovný aj multimediálny

Vybrať si pracovný počítač alebo multimediálny na domácu zábavu? Séria Lenovo ThinkBook v tomto nerobí rozdiely a je koncipovaná tak, aby ste mali spoľahlivý počítač na prácu, školu, online výučbu a zároveň solídny model na multimediálne využitie.

V tomto segmente nájdete modely vo forme klasických notebookov ako aj konvertibilné s možnosťou použitia vo forme tabletu. Tiež aj v rôznych veľkostiach. Je tu 13,3“ model pre tých, čo chcú notebook viac nosiť so sebou, no takisto je tu aj 16“ model vhodný ako pracovný počítač na stôl.

Niektoré notebooky už majú pomer strán 16:10. Toto je pomer strán, ku ktorému sa výrobcovia začínajú vracať a pre vás to znamená viac obsahu na obrazovke. Teda nemáte veľkosť uhlopriečky 15,6“ ale 16“ a to so zachovaním pôvodných rozmerov notebooku. Je to vďaka tenkým rámikom.

Lenovo ThinkBook touch

Čo sa s nimi dá robiť? Prakticky čokoľvek. Máte tu Lenovo Thinkbook 16p Gen 2, ktorý môže mať grafickú kartu NVIDIA GeForce RTX3060 a zahrať sa na ňom hry alebo strihať a renderovať video.

ThinkBook 14s Yoga je zase vhodný na použitie aj vo forme tabletu, je konvertibilný. Na výber sú procesory Intel alebo AMD. Kon- figurácií je veľký počet, takže si vyberiete presne to, čo odpovedá vašim požiadavkám

Lenovo Premium Care

Pokročilá podpora od skutočných ľudí

Bežne dostanete dva roky záruk, ako sa vraví, od štátu. Od nás máte niečo navyše a to od samotnej diagnostiky svojpomocne cez nástroje priamo v notebooku alebo odborníka na telefóne, ktorý pomôže vyriešiť vaše problémy prípadne s ním naplánujete opravu notebooku priamo u vás doma alebo v kancelárii.

Lenovo Premium Care - kontakt

Premium Care je bezproblémové riešenie pre všetky vaše potreby technickej podpory. Inovujte svoju štandardnú záruku pomocou našej služby zákazníckej podpory spredu na fronte, aby ste zo svojho nového zariadenia vyťažili maximum.

  • 24/7 podpora skutočnej osoby s odborníkmi prostredníctvom chatu, telefónu alebo e-mailu 
  • Riešenia v reálnom čase pri prvom kontakte 
  • Začíname a pomáhame vám s hardvérom a softvérom 
  • Bezplatná ročná kontrola stavu počítača 

Lenovo Premium Care vám poskytne asistenciu v prípade prvotného nastavovania operačného systému alebo funkcií notebooku plus vyššie spomínané vlastnosti. Okrem toho je tu špeciálna záruka s názvom Premier Support a je vhodná pre firmy. Tá dáva napríklad istotu, že na váš notebook bude skladom náhradný diel alebo komponent.

Lenovo Premium Care - servis

Nebude tak mesiac bez notebooku a na druhý pracovný deň budete mať notebook opravený. Vybrať si môžete lokalitu, kde oprava prebehne. Predstavte si, ako by vyzeral servis iného notebooku bez takéhoto krytia a počas tejto doby by ste zostali bez svojho primárneho počítača na prácu.

Lenovo Premium Care - tabulka

Využite priamy prístup k technikom Lenovo, ktorí sú pripravení pomôcť vám s vašimi otázkami a problémami ohľadom hardvéru a softvéru.