Canyon prináša herný zážitok

Canyon je dynamicky rastúca značka počítačových gadgetov a nositeľných zariadení. Neustále zväčšujeme náš sortiment, skúmame nové štýly a dizajny a zostávame cenovo dostupnou a užívateľsky príjemnou značkou. Vytvárame pozitívnu náladu pomocou žiarivých trendových farieb ale aj provokatívnej kreativity.

Canyon CND-CMP8

podložka pod hernú myš

Priestoru na manévrovanie pri hre nie je nikdy dosť. A dobrá podložka pod hernú myš je základ. Povrch podložky je vyrobený z multispandexu, ktorý je špeciálne upravený pre snímače myšky s rôznou úrovňou citlivosti. Vďaka úprave sa na nej nehromadí prach a podložka sa ľahko udržiava.

Canyon CND-SGCH Deimos

pohodlné herné kreslo

Dobrá počítačová hra je skvelý relax. Ten si treba dopriať v pohodlnom hráčskom kresle. Herné kreslo Canyon Deimos je v luxusnom prevedení s kovovým rámom a polyuretánovými kolieskami a pamäťovou penou pod vysoko kvalitným poťahom ponúka dlhodobý komfort.

Canyon CND-GWH200B, 3v1

držiak na slúchadlá s bungee stabilizátorom

Herné slúchadlá si zaslúžia aj svoje miesto na odpočinok. Táto súprava 3v1 od Canyonu v sebe spája kvalitný dizajnový držiak na slúchadl s ochranou proti zamotaniu a tiež bungee stabilizátor kábla hernej myši. Vďaka nemu sa už káblik nezamotá. Okrem toho využijete aj dvojportový USB rozbočovač a tešiť vás bude krásne RGB LED osvetlenie.

Canyon CND-SGHS3A Fobos

gamingový headset

Herný headset Canyon Fobos pri- náša vysoký komfort a krištálovo čistý zvuk. Výrazný gamingový di- zajn poteší nejedno oko. Slúchadlá sa pripájajú cez 3,5 mm jack, majú nastaviteľnú čelenku a špeciálnu odľahčenú penu pre vyšší komfort aj pri dlhom hraní.

Canyon CND-SKB6-CS Hazard

herná klávesnica

Základom herného úspechu je aj kvalitná herná klávesnica. Canyon Hazard ponúka mechanizmus zabraňujúci zasekávaniu a ponúka extrémnu výdrž až 60 miliónov stlačení každého tlačidla. Svoj herný náboj nezaprie ani dizajnom a podsvietením, ktoré je možné nastaviť až pre 10 obľúbených hier

Canyon Emisat CND-SG- M14RGB

vertikálna gamingová myška

Herná myš Canyon Emisat zaujme svojou ergonómiou a množstvom funkcií. Ide o vertikálnu hernú myšku, ktorá má presný optický snímač s nastaviteľnou citlivosťou až na 6 úrovní. Vďaka nej bude váš herný výkon oveľa presnejší

Canyon CND-SFM01

podložka pod herné kreslo

Ku kvalitnému hernému kreslu patrí aj podložka na podlahu. Tá minimalizuje neželaný pohyb kresla a výrazne zníži hlučnosť vďaka špeciálnej zvuk pohlcujúcej vrstve plyšu. Navyše ochráni aj podlahu pred poškriabaním.