Epson odprezentuje na ITSHOW 4-5.11.2022 najrýchlejší fotograficky skener na svete

Epson prichádza s bezdrôtovým vysokorýchlostným systémom na skenovanie fotografií -FastFoto FF-680W.

Bezdrôtový obojstranný skener Epson FastFoto FF-680W v čiernom prevedení je ideálny pre digitalizáciu rodinných fotografií. Umožňuje rýchlu digitalizáciu s rýchlosťou 45 strán/min. farebne aj čiernobielo v rozlíšení až 600 × 600 dpi. Skenujte štandardné, štvorcové, panoramatické a okamžité fotky s veľkosťami 9 x 13 cm až 21 x 91 cm. Disponuje obojstranným podávačom listov, ktorý uľahčí manipuláciu s papierom.

Kapacita zásobníka papiera je 100 štandardné listy, 36 fotografické listy. Ponúka inteligentné nastavenie farieb a obrazu, ako je automatický orez, korekciu naskenovaného dokumentu, odstránenie prázdnych stránok a mnohé ďalšie. Skenovanie z počítačov, smartphonov a tabletov zabezpečí bezdrôtové pripojenie a pripojenie cez port USB 3.0.

Skenuje až 30 fotografií za 30 sekúnd

Digitalizácia zbierky vytlačených fotografií nemusí byť zložitá ani časovo náročná – skener Epson FastFoto FF-680W s funkciou Wi-Fi a automatickým podávačom zabezpečí naskenovanie až 30 fotografií za 30 sekúnd. Automatizované funkcie zabezpečia, že vaše fotografie budú zlepšené a pripravené na zdieľanie len pomocou niekoľkých kliknutí.

Kľúčové funkcie

  • Rýchly skener s automatickým podávačom: skenuje až 30 fotografií za 30 sekúnd1
  • Zlepšené súbory fotografií: automaticky orezávajte, otáčajte a zlepšujte farby a kontrast
  • Veľkosti súborov vhodné na dané použitie: vytvára zdieľateľné súbory JPEG alebo veľké súbory TIFF na dosiahnutie maximálnej kvality obrazu
  • Jednoducho zdieľajte fotografie online: nastavte automatické nahrávanie do služieb Dropbox a Google Drive
  • Skenuje rôzne formáty a balenia: Snímajte fotografie vo veľkosti 9 x 13 cm až 21 x 91 cm