ESET pokročilá ochrana pred všetkými druhmi hrozieb

Eset

Veľa vecí sa zmenilo, ale naše úmysly, hodnoty ako aj filozofia zostali stále rovnaké – pomáhať vybudovať bezpečnejší digitálny svet, kde si každý môže užívať bezpečnejšie technológie.

ESET pripravil nové edície na rok 2022 a dobrou správou je, že aktuálni používatelia s platnou licenciou majú prechod na balík z jeho kategórie zadarmo. Vynovené boli programy ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security a ESET Smart Security Premium. Najviac vylepšení má práve verzia Premium, je zároveň aj najviac vybavená. Dalo by sa povedať, že ide o ťažký kaliber proti škodlivým kódom.

ESET PRODUKTY BANNER

Platenie na internete je dnes už bežná vec a mnohí to robíte automaticky. Banka sa snaží zabezpečiť, ako najviac to ide, avšak je treba zobrať do úvahy práve to, aby vy ste neboli najslabší článok a hackeri sa k vaším účtom nedostali práve cez vás. Na platenie ste mohli využívať zabezpečenú verziu prehliadača, teraz je to viac autoamtizované a do banky sa dostanete vždy cez tento bezpečný prehliadač. Pokiaľ sa nerozhonete inak.

ESET SKONTROLUJTE

vašu domácu sieť a neznáme vírusy

Novinkou je služba LiveGuard, ktorá analyzuje vzorky podozrivých kódov v tzv. sandboxe. To znamená, že bezpečnostné riešenie rozpozná množstvo škodlivých kódov ešte skôr, ako ho analytici v ESETe zapracujú do vírusových definícií a „naučia“ antivírus poznať takýto kód.

Analýza prebehne ešte pred jeho spustením vo vašom systéme a spustenie sa vyskúša v spomenutom sandboxe. Tam sa otestuje a keď nevykazuje podozrivú alebo priamo škodlivú aktivitu, povolí sa mu spustenie v systéme.

Stop vydieraniu

ESET bude na vzostupe aj v roku 2022. Nechýba teda zosilnená ochrana voči tejto hrozbe. Riziko, že vám škodlivý kód zašifruje súbory, je dramaticky nižšie. Stále však platí, zálohujte si dáta, je to jednoduchšie, ako sa nechať vydierať a platiť výkupné za dešifrovací kľúč v Bitcoinoch.

Domáca sieť pod dohľadom

Strážca siete je v čase absolútneho rozšírenia Wi-Fi vhodnou záležitosťou. Antivírus vás totiž upozorní, akonáhle sa do vašej siete pripojí ďalšie zariadenie. Napríklad nový smartfón alebo počítač a poskytne vám detaily o tomto zariadení. Tiež poskytne na základe vlastnej analýzy odporúčania ako si ich zabezpečiť a mať chránenú domácu sieť.

Heslá

V rámci prémiového balíka je možné využívať správcu hesiel Password Manager a to v prehliadači aj na smartfónoch. Nemusíte si pamätať heslá, máte ich synchronizované na všetkých zariadeniach a sú uložené bezpečnejšie, ako heslá v priehliadači. Správcu hesiel môžete využiť aj na poznámky a ukladanie viacerých typov identít, pod ktorými chcete na internete vystupovať

ESET Home

miesto pre vašu digitálnu bezpečnosť

Spravovať licencie neznie príliš lákavo, avšak dá sa to a to celkom nenásilne a to cez webový portál ESET Home. Ten ale nie je len na to, aby ste videli, koľko licencií na rôzne produkty vlastníte.
 
Je to miesto, kde uvidíte stav antivírusov, ktoré bežia na vašich počítačoch a telefónoch a tiež keď sa vyskytnú nejaké problémy. Napríklad niekto z vašich detí antivírus na počítači vypne a nebude aktívne chrániť proti hrozbám z internetu.

Všetko je na webe

Cieľom tohto portálu je, ukázať vám všetky užitočné funkcie na jednom mieste. Služba je dostupná aj ako aplikácia pre smartfón. Takto budete mať informácie v reálnom čase prostredníctvom notifikácií. Portál ESET Home umožní spravovať vaše licencie.

Uvidíte ich tu, keď si kúpite antivírus pre smartfón alebo počítač, môžete odoberať alebo pridávať licencie a manažovať si vlastníctvo používania bezpečnostných produktov ESET. Čiže keď vymeníte počítač alebo telefón, dá sa z portálu odobrať a prideliť licenciu novému zariadeniu.

Deti pod dohľadom a krádeže​

Parental control ESET

Parental Control vám pomôže strážiť vaše deti a aj to, akým spôsobom trávia čas so smartfónom. Vďaka implementácii tejto funkcie priamo do portálu Home máte monitoring aj informácie o spôsobe trávenia času detí.

To platí aj pre Anti-Theft a teraz máte všetko tu. Teda možnosť nahlásiť zariadenie ako stratené, či to bude notebook alebo smartfón. Ku všetkým veciam sa dá dostať o niečo jednoduchšie cez ESET Home.

Antivírusové riešenie ESET pre Windows vám poskytne tú najlepšiu ochranu. Vďaka pravidelným aktualizáciám vás ochráni aj pred najnovšími hrozbami a vírusmi. Získali sme rekordný počet ocenení VB100 udeľovaných organizáciou Virus Bulletin, takže sa môžete spoľahnúť na to, že s riešením ESET budete v bezpečí.

Ako si vybrať ESET

ESET NOD32 Antivirus

Rýchle bezpečnostné riešenie s nízkou záťažou na systém ocenia najmä hráči a bežní používatelia, ktorí nechcú byť ničím vyrušovaní. Stačí ho len nainštalovať, o viac sa nemusíte starať.

+ Ochrana pred malvérom, ransomvérom a phishingom

– Ochrana súkromia a online bankovníctva
– Ochrana siete a smart zariadení
– Ochrana pred novými hrozbami
– Správa hesiel
– Šifrovanie citlivých údajov

ESET Internet SecurityIdeálne riešenie pre moderných používateľov, ktorým záleží na ochrane osobných údajov a ktorí aktívne využívajú internet na nákupy, bankovníctvo, prácu a komunikáciu

+ Ochrana pred malvérom, ransomvérom a phishingom
+ Ochrana súkromia a online bankovníctva
+ Ochrana siete a smart zariadení

– Ochrana pred novými hrozbami
– Správa hesiel
– Šifrovanie citlivých údajov

ESET Smart Security

Najvyššia úroveň zabezpečenia aj pre náročných používateľov vrátane pokročilej detekcie hrozieb, mimoriadneho zabezpečenia v prípade krádeže a jednoduchej správy hesiel.

+ Ochrana pred malvérom, ransomvérom a phishingom
+ Ochrana súkromia a online bankovníctva
+ Ochrana siete a smart zariadení
+ Ochrana pred novými hrozbami
+ Správa hesiel
+ Šifrovanie citlivých údajov

Zabezpečené online nakupovanie a bezpečné streamovanie cez webkameru a online hovory, rodičovská kontrola a mnoho ďalšieho. Doprajte si doma aj na cestách pocit bezpečia vďaka sofistikovanej internetovej ochrane, ktorú ponúka ESET Internet Security.