ASUS predstavuje biznisové notebooky pre expertov

Séria ExpertBook je špeciálne prispôsobená pre malé a stredné podniky a je navrhnutá tak, aby bola šetrná k rozpočtu a extrémne spoľahlivá, ideálna pre začínajúce podniky na ceste k úspechu.

ASUS ExpertBook B1​

najlepšie notebooky pre podnikanie

ASUS ExpertBook B1 zaujme pomerom cena/výbava. Ten biznisový notebook v sebe kombinuje všetky kľúčové vlastnosti radu ExpertBook a to najmä moderný dizajn, vysoký výkon, bohatú portovú výbavu a odolnosť na vojenskej úrovni, čo je vlastnosť, ktorú určite oceníte, keď budete notebook dennodenne so sebou nosiť na prácu.

Vo výbave notebooku nájdete aj exkluzívnu funkciu ASUS NumberPad, ktorá premení touchpad na dotykovú numerickú klávesnicu a technológiu, ktorá pomocou umelej inteligencie potláča okolitý šum a hluk, takže komunikácia počas hlasových a video hovorov bude vždy jasná a zreteľná. Keď k tomu pripočítame skutočne bohatú a nadštandardnú portovú výbavu vrátane ethernetu, HDMI a VGA portov je to notebook, ktorý si poradí s každou úlohou.

ASUS ExpertBook B5

pre úspešné podnikanie

ASUS ExpertBook B5 v sebe kombinuje kľúčové vlastnosti modelu B1, ako je vysoký výkon, ASUS NumberPad či odolnosť na úrovni vojenského štandardu MIL-STD 810H. Tento notebook má navyše vo výbave vyšší výkon vďaka procesoru až do Intel Core i7 11. generácie a kompaktnejší dizajn s 13,3-palcovým displejom.

ExpertBook B5 je k dispozícii v štandardnom prevedení notebooku a takisto aj vo verzii Flip, ktorá má 360° pánt a umožňuje zariadenie používať v režime notebooku aj tabletu. ExpertBook B5 vyniká aj výdržou batérie až 14 hodín a poteší nízkou hmotnosťou od 1,11 kg.

ASUS ExpertBook B9

expert v ľahkosti a výkone

ASUS ExpertBook B9 je najľahší 14-palcový biznisový notebook na svete. Jeho hmotnosť začína na úrovni iba 870 gramov pre model s 33 Wh batériou, resp. necelý 1 kg v prípade verzie so 66 Wh batériou a výdržou až 24 hodín.

V kombinácii s rýchlym nabíjaním, ktoré nabije 60 % batérie v priebehu 39 minút, budete mať neustále po ruke pracovný nástroj s moderným a odolným dizajnom a vysokým výkonom.

14-palcový displej notebooku má 94 % podiel obrazovky k telu a rámiky iba 4 mm. Notebook vyniká aj reprodukciou zvuku, portovou výbavou a vysokým výkonom. Samozrejmosťou sú exkluzívne technológie od ASUS, ako je NumberPad či tlmenie okolitého hluku a šumu počas hlasových a video hovorov pomocou umelej inteligencie.

Nakoľko je ExpertBook B9 určený najmä pre podnikanie, v jeho výbave nájdete aj nadštandardnú výbavu bezpečnostných funkcií, ako je kryt webkamery, TPM modul, slot pre zámok Kensington či ovládanie portu USB z hľadiska možnosti zápisu a čítania USB úložisk.