Asus najlepšie herné notebooky za rok 2021

Notebooky ROG Zephyrus M16 a ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition sa naozaj vydarili a sú právom považované za najlepšie herné notebooky za rok 2021.

Notebook ROG Zephyrus G14 sprístupní každému extrémne prenosné hranie s vysokým výkonom na operačnom systéme Windows. Tento mocný stroj, ktorý je však zároveň tenký a elegantný, hravo zvládne aj tie najnáročnejšie hry a aplikácie.

Notebooky ROG Zephyrus M16

kráľom medzi notebookmi

Vďaka svojej všestrannosti. Na prvý pohľad vás upúta jeho 16-palcový displej s tenkými rámikmi okolo displeja. Vďaka tomu dostanete maximálnu možnú zobrazovaciu plochu pri zachovaní najmenších možných rozmerov zariadenia. 

ROG Zephyrus M16 ponúka panel na úrovni IPS s rozlíšením až 2560 × 1600 pixelov, 165 Hz obnovovacou frekvenciou a adaptívnou synchronizáciou. Obrazovka disponuje 100 % pokrytím farebného priestoru DCI-P3, takže je vhodná nielen na hranie, ale aj na pokročilú prácu s fotografiami alebo videom s dôrazom na verné podanie farieb. 

Notebook poháňa procesor až do Intel Core i9 11. generácie v kombinácii s grafickou kartou až do NVIDIA GeForce RTX 3070. Takto výkonný hardvér dokázal ROG vtesnať do odolnej konštrukcie s hrúbkou iba 19,9 mm a hmotnosťou 1,90 kg.

ROG Zephyrus M16 ponúka viacero praktických funkcií, ako je napájanie cez USB-C alebo zabudovaná webkamera aj s technológiou na tlmenie okolitého hluku pomocou umelej inteligencie počas audio a video hovorov. Jednoducho, toto je notebook, ktorý je ideálny na všetky spôsoby použitia či už sa chcete hrať, sledovať multimédiá, pracovať alebo vykonávať všetky spomenuté činnosti.

ROG Zephyrus G14 Alan Walker

najlepší herný notebook

ROG Zephyrus G14 je pravdepodobne najlepší herný notebook z hľadiska pomeru výkon / kompaktné spracovanie a v špeciálnej edícii Alan Walker Special Edition ide o skutočne zberateľský kúsok. Notebook disponuje 14-palcovým displejom na úrovni IPS s rozlíšením 2560 × 1440 pixelov, 120 Hz obnovovacou frekvenciou a adaptívnou synchronizáciou.

ROG Zephyrus G14 disponuje v špeciálnej edícií viacerými dizajnovými prvkami, ktoré inde nenáj- dete. Jedným z nich je špeciálny mini-LED displej, ktorý pokrýva časť veka. Na tomto displeji si môžete zobraziť text alebo iné vizuálne efekty a vyniknúť tak hocikde.

Táto výbava je ideálna aj pre hráčov a aj pre používateľov, ktorí chcú využiť vysoký výkon notebook na účely kreatívnej alebo inej práce. Viac o tomto notebooku sa dozviete v našom extra pripravenom článku