Využite váš počítač naplno s Windows 11 a Microsoft 365

Microsoft logo

VÍTA VÁS MICROSOFT

Windows 11 prináša jednoduché nástroje, ktoré vám pomôžu optimalizovať priestor na obrazovke a maximalizovať produktivitu. Skombinujte to s predplatným Microsoft 365 a nič vám nebude brániť v plnení úloh.

Operačný systém Windows 11 je tu a v kombinácii so službou Microsoft 365 predstavuje ten najlepší spôsob, ako využiť úplný potenciál vášho počítača.

Windows 11 je najnovšia verzia systému Windows. K dispozícii je od 5. októbra 2021 – od tohto dátumu nájdete v obchode nové notebooky, ktoré majú predinštalovaný systém Windows 11 priamo v základnej výbave.

Windows 11

aktualizujte zadarmo

Od 5. októbra 2021 takisto prebieha proces bezplatnej aktualizácie kompatibilných počítačov so systémom Windows 10 na najnovšiu verziu. Pokiaľ teda máte počítač, ktorý spĺňa minimálne požiadavky, môžete bezplatne aktualizovať na najnovší Windows. Na kompatibilitu vášho zariadenia vás upozorní funkcia Windows Update vo vašom počítači s Windows 10.

Windows 11 prináša vynovené a zmodernizované používateľské rozhranie, novú ponuku Štart a takisto aj vylepšený multitasking a lepšiu podporu externých monitorov pre efektívnejšiu prácu. Súčasťou novej verzie sú takisto optimalizácie pod kapotou, vďaka ktorým beží Windows 11 svižnejšie a je šetrnejší k batérii vo vašom notebooku v porovnaní s Windows 10.

Windows 11 takisto prináša viacero vylepšení pre hráčov, priamu integráciu aplikácie Xbox a vynovený obchod s aplikáciami Microsoft Store. V priebehu roka 2022 takisto pribudne podpora pre Android aplikácie, ktoré si budete môcť spustiť priamo vo vašom počítači s Windows 11.

Microsoft 365

všetky nástroje, ktoré potrebujete na prácu

Microsoft 365 je názov služby, ktorá v sebe zahŕňa všetky nástroje, ktoré budete potrebovať na prácu. Súčasťou tejto služby sú najnovšie verzie aplikácií kancelárskeho balíka Office, Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, Outlook a OneDrive.

Aplikácie Word, Excel a PowerPoint umožňujú efektívne a moderne pracovať s dokumentami, tabuľkami a prezentáciami. Vďaka aplikácii Microsoft Teams sa môžete spojiť s kolegami z práce alebo rodinou a spolupracovať alebo dohadovať sa. A OneDrive predstavuje vynikajúce cloudové úložisko, vďaka ktorému budete mať svoje dáta vždy poruke. Súčasťou predplatného Microsoft 365 je až 1 TB úložisko v službe OneDrive.

Microsoft 365 je dostupný pre každého pre jednotlivcov, rodiny, podniky, veľké organizácie a takisto aj školy. Služba je navrhnutá pre každú skupinu používateľov zvlášť, aby predstavovala cenovo dostupné riešenie a zároveň dokázala naplniť potreby používateľov.

Napríklad v prípade jednotlivcov a rodiny je k dispozícii ročné predplatné Microsoft 365 Personal pre jednotlivcov za 69 eur ročne. Toto predplatné zahŕňa prístup k aplikáciám balíka Office, 1 TB úložisko v službe OneDrive a prémiový prístup k službe Outlook bez reklám pre jednu osobu.

Rodinné predplatné Microsoft 365 Family stojí 99 eur ročne a obsahuje rovnaké výhody tie však môže v rámci jedného predplatného využívať až 6 používateľov.