Prečo si vybrať Asus notebook

Keď sa povie ASUS, predstavíme si predovšetkým technológie a inovácie. Našim snom aj snahou je vytvárať bezstarostný a radostný digitálny život pre všetkých používateľov. Vždy vyhľadávame neuveriteľné nápady a skúsenosti a usilujeme o dosiahnutie nemožného vo všetkom, čo robíme.

Spoločnosť ASUS neúnavne pracuje na tom, aby bol váš notebook čo najlepší. Exkluzívne funkcie našich notebookov sú výsledkom rozsiahleho výskumu potrieb zákazníkov a využitia nových technológií. Tieto inovácie sú navrhnuté tak, aby zlepšovali stabilitu, výkon, ergonómiu a mnoho ďalšieho, takže si môžete užívať maximálnu produktivitu – kedykoľvek a kdekoľvek!

ASUS NumberPad

živý obraz, perfektná prenosnosť

Unikátnou vlastnosťou ASUS notebookov je tzv. NumberPad. Ide o extra funkciu touchpadu, ktorý je možné stlačením dotykového tlačidla premeniť na dotykovú numerickú klávesnicu. Absencia numerickej klávesnice je veľakrát vytýkaná mnohým notebook a pokiaľ aj vy patríte medzi používateľov, ktorí by ju ocenili.

ASUS NumberPad môže byť pre vás atraktívna funkcia. Touchpad premeníte na numerickú klávesnicu a vďaka tomu môžete následne rýchlo a pohodlne zadávať čísla či už do tabuľky v Exceli alebo pri používaní kalkulačky v počítači.

ASUS ScreenPad

vyjadrite svoju kreativitu kdekoľvek

ASUS ScreenPad predstavuje nadstavbu funkcie NumberPad. Táto funkcia ide o úroveň vyššie a touchpad premení na druhý displej notebooku. Ten môžete používať rovnakým spôsobom, ako keby ste pripojili počítač k externému displeju.

Na ASUS ScreenPade si môžete zobrazovať aplikácie a napríklad sledovať video alebo efektívnejšie pracovať z hľadiska multitaskingu. ScreenPad ponúka viacero užitočných funkcií a nastavení, aby ste aj pomerne malý displej v touchpade dokázali využiť naplno.

ASUS Duo

notebook zajtrajška

Najviac náročným používateľom sú určené ASUS notebooky s prívlastkom Duo. Tie ponúkajú dva plnohodnotné displeje. Tradičný displej dopĺňa druhý širokouhlý displej, ktorý je umiestnený nad klávesnicou.

Tento displej je určený na efektívnejšiu prácu s kreatívnymi aplikáciami a umožňuje rôzne spôsoby využitia môžete si naň pripnúť napríklad tri aplikácie v malých oknách a efektívnejšie tak pracovať s počítačom.

OLED displej a jeho výhody

ktoré nenájdete v notebookoch iných značiek

OLED displeje v notebookoch sú pomerne zriedkavé. Sem-tam ich nájdete vo výbave notebookov, avšak je to ako hľadať ihlu v kope sena. ASUS to chce zmeniť a aktuálne ponúka množstvo notebookov, ktoré majú OLED displej vo výbave. Výborné je, že OLED displej nájdete v ASUS notebookoch rôznych cenových kategórií. A prečo si vybrať práve ASUS notebook s OLED displejom? Dôvodom je niekoľko.

OLED displeje ponúkajú čistejší obraz pri ľubovoľnom jase, živé, jasné a verné podanie farieb a počkajte, keď uvidíte čiernu farbu na OLED displeji. Jednoducho, na OLED displeji si najlepšie vychutnáte videá, filmy a seriály.

Ich výhodou je tiež 100 % pokrytie farebného priestoru DCI-P3, čo oceníte pri pokročilej práci s fotografiami, dizajnom alebo videom s dôrazom na verné zobrazenie farieb.  A OLED displeje takisto produkujú o 70 % menej škodlivého modrého svetla, takže šetria vaše oči a majú bezkonkurenčnú odozvu iba 0,2 ms.

ASUS Vivobook Pro 16X OLED

ľahké a moderné noteboky

Vivobook Pro 16X OLED je určený mladým tvorcom obsahu, ktorí hľadajú výkonný, štýlový a dobre prenosný notebook. Vivobook Pro 16X poteší OLED displejom s rozlíšením až do 4K, ktorý šetrí oči, zvyšuje zážitok zo sledovania videí a prezerania fotiek a takisto predstavuje kvalitnejší nástroj na prácu vďaka vernému podaniu farieb.

Podobne ako ostatné ASUS notebooky, aj Vivobook Pro 16X OLED umožňuje pohodlné prepojenie smartfónu s notebookom pomocou aplikácie MyASUS. Užitočná je tiež technológia, ktorá tlmí okolitý šum a hluk pomocou umelej inteligencie, takže komunikácia počas audio a video hovorov je jasná a zreteľná.

ASUS Vivobook 15 OLED

notebook s elegantným dizajnom

ASUS Vivobook 15 je tenký a ľahký 15,6-palcový notebook s moderným a elegantným dizajnom. Kombinuje v sebe vysoký výpočtový výkon, skvelú mobilitu a takisto aj viacero exkluzívnych funkcií a vlastností značky ASUS. Vivobook 15 je dostupný aj v konfigurácii s OLED displejom a práve ten predstavuje jednu z kľúčových konkurenčných výhod.

Samozrejmosťou sú štandardné USB porty a USB-C port s podporou napájania. Samozrejmosťou je pohodlná klávesnica, touchpad so snímačom odtlačkov prstov a celodňová výdrž batérie. Vivobook 15 OLED má hrúbku iba 17,9 mm a hmotnosť 1,7 kg.

Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Spoločnosť Asus prináša vám zľavové kupóny pre výhodnejší nákup notebookov Asus VivoBook, Asus ZenBook, Asus TUF Gaming F15 a Asus TUF Dash F15.