Herný svet XBOXU a jeho novinky

VÍTA VÁS XBOX

Snažíme sa, aby bol život pre miliardy ľudí na celom svete zábavnejší tým, že vytvárame herné zážitky, ktoré si môže vychutnať každý. Pretože, keď všetci hrajú, všetci vyhráme.

Vyberáte si hernú konzolu pod stromček? Xbox láka vysokým výkonom, kvalitnými hrami a extra funkciami, ktoré inde nenájdete.

Xbox Series X a Xbox Series S

nová generácia pre každého

Xbox novej generácie má označenie Series X a Series S. Konzoly sa odlišujú cenou, rozmermi a výkonom, avšak jednu vec majú spoločnú prinášajú novú generáciu hrania a to v prevedení, ktoré je dostupné skutočne pre každého. Stačí si zhodnotiť vaše požiadavky a rozpočet a z dvojice konzol Xbox Series X a Series S si určite vyberiete.

Herný svet XBOXU a jeho novinky

Bez ohľadu na výber Xboxu, obe konzoly ponúkajú pokročilý zážitok z hrania, veľmi krátke doby načítania, takže budete viac času tráviť samotným hraním a menej budete čakať, až sa hra načíta, a takisto bohatú knižnicu hier vďaka spätnej kompatibilite si na nových Xboxoch zahráte aj hry pre Xbox One a množstvo hier pre predchádzajúce generácie Xboxu

V kombinácii so službami, ako je Xbox Game Pass, prepojením Xboxu so systémom Windows a cloudovým hraním, je Xbox najlepšie a najvšestrannejšie vybavenou hernou konzolou na trhu.

Xbox Series X

najvýkonnejšia herná konzola na svete

Je to tá najvýkonnejšia herná konzola na svete, ktorá ponúka najlepší vizuálny zážitok z hrania stoviek hier, ktoré sú pre Xbox dostupné. Túto konzolu odporúčame používateľom, ktorí sú vášniví a nároční hráči a chcú si dopriať ten najlepší zážitok na trhu.

Xbox Series S

cenovo dostupnejšia konzola novej generácie

Vďaka svojim rozmerom je takisto jednoducho prenosná, takže bude skvelou voľbou pre hráčov s nižším rozpočtom, ale pre tých, ktorí si chcú kúpiť druhý Xbox do domácnosti, napríklad do detskej izby, a chceli by ho so sebou nosiť na dovolenky.

Xbox Game Pass

predplatné, vďaka ktorému budete mať stále čo hrať

Výbornou vecou na konzolách Xbox je dostupnosť služby Xbox Game Pass. Tá za mesačný poplatok umožňuje pristupovať k bohatej knižnici viac ako 100 hier. Tieto hry sú dostupné v plných verziách a môžete ich hrať aj bez toho, aby ste si ich zakúpili.

V ponuke služby nájdete najnovšie hity priamo od Microsoftu v deň ich vydania, ako je Forza Horizon 5, Halo Infinite alebo Microsoft Flight Simulator a takisto herné klasiky Fallout, Doom a ďalšie. Nehovoriac o športových a ďalších hrách z produkcie EA. Jednoducho, s Xbox Game Pass sa nebudete nikdy nudiť.

Forza Horizon 5 a Halo Infinite

dva dôvody, prečo si kúpiť Xbox pod stromček

Herné konzoly Xbox vynikajú dizajnom a herným výkonom, ktorý ponúkajú. Zároveň ponúkajú službu Xbox Game Pass, ktorá je unikátnou a mení spôsob, ako spoznávate nové hry a hráte sa. Ak by sme však mali zadefinovať hlavný dôvod, prečo si kúpiť Xbox tento rok pod stromček, tak sú to dve očakávané herné pecky – Forza Horizon 5 a Halo Infinite.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 je virtuálnym rajom pre všetkých milovníkov automobilových hier. V tejto hre sa presuniete do virtuálneho Mexika, ktoré môžete brázdiť vo viac ako 500 automobiloch. A najlepšie na Forza Horizon 5 je, že spôsob hrania je kompletne vo vašej réžii. Vy ste pánom tohto sveta.

Halo Infinite

Halo Infinite je najnovšie a dlho očakávané pokračovanie legendárnej FPS série Halo. Niet teda pochýb, že táto hra bude predstavovať TOP herný zážitok nielen v roku 2021.