Samsung predstavuje Smart monitory a úložiska

Samsung_logo_itshow

Nespomaľujeme. Sme odhodlaní prinášať našim zákazníkom ešte lepší zážitok a dodať svetu viac kreativity takými výrobkami, ako sú monitorý a úložiská pre profesionálov. Budeme pokračovať v posúvaní našich hraníc ešte individuálnejšími a na mieru šitými zážitkami na celý život.

Inteligentné monitory od Samsungu v sebe kombinujú to najlepšie zo sveta monitorov a inteligentných televízorov – kvalitný displej, ktorý je vhodný na každodenné bežné a kancelárske používanie a pridanú hodnotu vo forme zabudovaného operačného systému Tizen. Ten umožňuje inštaláciu aplikácií, ktoré poznáte aj z televízorov Samsung a obsahuje viacero extra funkcií, ktoré zvyšujú všestrannosť využitia monitora.

Samsung Smart Monitory sú k dispozícii vo veľkostiach od 24 do 43 palcov a vo verziách s rozlíšením Full HD (modely Smart Monitor M5) alebo 4K (modely Smart Monitor M7). Ich cena začína od 155 EUR. Monitory majú matný povrch a využívajú VA panel s jasom na úrovni 250 nitov a odozvou 8 ms.

Medzi extra funkcie patrí priame prepojenie so smartfónmi Samsung a podpora pre režim Samsung DeX, Smart Hub s množstvom multimediálnych aplikácií, ako je HBO GO, Netflix, YouTube, Magio GO a ďalšie aplikácie nielen na sledovanie živého TV vysielania, ktoré si môžete nainštalovať priamo do monitora či integrovaný AirPlay 2 pre priame prepojenie s Apple produktami.

Samsung monitory M5 - Smart

Samsung Smart Monitory umožňujú aj vzdialený prístup k práci cez Office 365, čo je funkcia, ktorú využijete aj bez pripojeného počítača. A v prípade Smart Monitorov M7 je vo výbave aj USB-C port, ktorý zjednodušuje pripojenie notebooku či iného mobilného zariadenia s USB-C portom.

Cez rozhranie USB-C je možné prenášať obraz, dáta a takisto napájanie s výkonom až 65 W.Všetky Samsung Smart Monitory sú vybavené dvoma HDMI 2.0 portami, dvoma USB 2.0 portami a bezdrôtovou konektivitou cez Wi-Fi a Bluetooth.

Samsung Smart Monitor M5, 27"/ 32"

zvýšte svoju produktivitu pomocou vzdialeného prístupu

Nezáleží na tom, či je deň alebo noc. Smart Monitor M5 pomocou funkcie Adaptive Picture a integrovaného svetelného senzora automaticky optimalizuje jas a teplotu farieb podľa okolitých svetelných podmienok. Celý systém bol navrhnutý s dôrazom na kvalitu obrazu, a čo možno najnižšiu mieru únavy očí pri dlhodobej práci či zábave. 

Samozrejmosťou je aj špeciálny režim, ktorého úlohou je potlačenie časti modrého vyžarovaného spektra. Režim zobrazenia 16:9 vám odkryje všetky zákutia pri hraní hier alebo napríklad odkryje celé futbalové ihrisko.

Samsung Smart Monitor M7, 32"/ 43"

zvýšte svoju produktivitu pomocou vzdialeného prístupu

Zvýšte pohodlie a produktivitu práce s mobilným telefónom pomocou funkcií DeX, Tap View, a zrkadlenie. Videokonferencie, prezeranie dokumentov, videí alebo internetových stránok jednoduchým prepojením monitora s telefónom jednoznačne využijete pri každodennej práci alebo zábave

Monitor je vybavený USB-C, ktorý dokáže spoľahlivo napájať, prenášať dáta a dokonca odosielať signály na displeji medzi zariadeniami iba pomocou jedného pripojenia. Jednoducho prepojte s obrazovkou kompatibilný notebook alebo mobilný telefón a nechajte si obsah z ich displejov zobraziť na svojom monitore zatiaľ čo sa nabíja.

Samsung SSD 980 PRO

zvýšte svoju produktivitu pomocou vzdialeného prístupu

Samsung SSD 980 PRO je úložisko triedy PCIe 4.0 NVMe a je určené náročný a profesionálnym používateľom, ktorí vyžadujú maximálny možný výkon úložiska. Samsung SSD 980 PRO je k dispozícii vo veľkostiach 250 GB, 500 GB, 1 TB a 2 TB a aj v konfiguráciách s chladičom. Aj verzie bez chladiča však disponujú efektívnym odvádzaním tepla pomocou niklového povrchu a štítku pre rovnomernú distribúciu tepla na zadnej strane pamäťového modulu.

Úložiská radu 980 PRO sú určené pre náročné spracovanie veľkého množstva dát, takže ich naplno využijete napríklad pri práci s videom v rozlíšení 4K či 8K alebo pri hraní hier či už preferujete konzolu PlayStation 5 alebo poriadne výkonný herný počítač. Samsung SSD 980 PRO ponúka sekvenčný zápis a čítanie rýchlosťou 7000 MB/s, resp. 5000 MB/s. Náhodné čítanie a písanie dosahuje rýchlosť 1000K IOPS.

Je čas maximalizovať potenciál vášho počítača s NVMe M.2 SSD. Či už potrebujete podporu pre hranie hier alebo plynulý workflow pre náročnú grafiku, 980 je správnou voľbou pre vynikajúci výkon SSD.