Kvalitné Wi-Fi pokrytie s routermi Mercusys

mercusys logo

Cieľom Merksusys je poskytnúť čo najlepší prístup k internetu čo najväčšiemu počtu ľudí. Našimi prioritami sú spoľahlivosť, kvalita a cenová dostupnosť.

V stále rozrastajúcej sa ponuke produktov nájdete množstvo Wi-Fi routerov, extenderov, prístupových bodov a SOHO switchov, vďaka ktorým využijete vaše internetové pripojenie na maximum.

Na všetky produkty poskytujeme 3-ročnú záruku, aby ste mali istotu, že máte doma spoľahlivé zariadenia.

Mercusys MR30G

digitálny život s gigabitovou rýchlosťou

Router s výkonným štandardom 802.11ac poskytuje rýchlosť siete až 1,2 Gbit/s. Vďaka dvom pásmam 2,4 GHz (300 Mbit/s) prenáša signál aj cez steny na dlhšiu vzdialenosť a 5 GHz (867 Mbit/s) sa už nebudete obmedzovať. Prehliadanie internetu, kancelárska agenda či vyučovanie na diaľku budú spoľahlivo bežať. Vychutnajte asi aj 4K filmy a videá vďaka výkonnejšiemu 5 GHz pásmu.

Vďaka technológii MU-MIMO však MR30G komunikuje s viacerými zariadeniami súčasne, čo umožňuje pripojeným zariadeniam dosahovať vyššiu rýchlosť ako štandardné AC smerovače, čím sa zvyšuje efektivita siete.

Mercusys MR50G

ďalekosiahle pokrytie sygnálu

6× výkonné externé antény s vysokým ziskom vyzbrojené najmodernejšou technológiou poskytujú silný signál v celom vašom dome. Beamforming detekuje vaše pripojené zariadenia a sústreďuje na ne silu bezdrôtového signálu, vďaka čomu sú vaše pripojenia stabilnejšie. Vychutnajte si rýchle a stabilné WiFi kdekoľvek chcete.

Mercusys MR50G je AC1900 Wireless Dual Band Gigabit router s rýchlosťou až 600 Mbps pri 2.4 GHz a 1300 Mbps pri 5 GHz. Má 6 fixných externých antén, dva Gigabitové LAN porty a jeden Gigabytový WAN port. Umožňuje rodi- čovskú kontrolu, nastavenie siete pre hostí a rýchlu inšta- láciu v troch krokoch.

Mercusys MR70X

ďalekosiahle pokrytie sygnálu

Najnovší štandard WiFi 6 implementuje pokročilú technológiu navrhnutú tak, aby zvýšila priemernú dátovú priepustnosť na používateľa v hustých používateľských prostrediach, poskytla viac súčasných pripojení, rozšírila dosah WiFi a udržala spoľahlivé dátové prenosy, čím uspokojí dopyt po vysoko výkonnom bezdrôtovom prostredí.

Výkonný Wi-Fi router s najnovšou Wi-Fi 6. Vďaka spojeniu funkcie 1024-QAM a predĺženého OFDM symbolu poskytuje jednotka MR70X celkovú rýchlosť až 1 800 Mbit/s – 1 201 Mbit/s v pásme 5 GHz a 574 Mbit/s v pásme 2,4 GHz. Vďaka tomu si zahráte online hry či sledovať 4K videá v najvyššej kvalite a bez oneskorení. Antény s technológiou Beamforming zvyšujú stabilné pripojenie v celom dome a zaisťujú silný signál WiFi v každom rohu.

Pripojte sa plnou rýchlosťou.