TP-LINK prináša kvalitný a stabilný signál

tp-link logo

Pri svojom úsilí dosiahla činnosť spoločnosti TP-LINK v odbore ako uznanie, tak rešpekt, a neustále preukazuje vysokú úroveň kvality a nasadenia. Spoločnosť TP-LINK neustále vyvíja oceňované produkty a ponúka ucelený rad sieťových riešení pozostávajúcich z routerov, adaptérov, kamier, switchov a mnohých ďalších drôtových aj bezdrôtových zariadení na použitie v domácnostiach aj kanceláriách.

Vďaka technologickým pokrokom a predstavivosti spoločnosť TP-LINK stále rastie a neustále sa usiluje o dosiahnutie svojho cieľa stať sa jedným z 3 najvýznamnejších poskytovateľov sieťových riešení na svete.

Pri neustávajúcej snahe posilniť svoj celosvetový trhový podiel nepremešká spoločnosť TP-LINK žiadnu možnosť podporovať príležitosti k ďalšiemu pokroku v oblasti sieťových produktov a inovácií.

TP-Link Archer AX10

router pre domácnosť a firmy

Router ponúka najnovší štandard Wi-Fi 6, ktorá zabezpečí kvalitný, stabilný a silný bezdrôtový signál v celej domácnosti. Dokáže kombinovať rýchlosť v oboch pásmach a dosahuje hodnotu až 1,5 Gb/s.

Všetky porty Gigabit Ethernet umožňujú plne využívať výhody širokopásmovej rýchlosti až do 1 Gb/s. Pripojte svoje počítače, inteligentné televízory a herné konzoly k jednému zo štyroch portov Gigabit Ethernet LAN portov pre rýchle a spoľahlivé káblové pripojenie.

Či už dávate prednosť intuitívnej mobilnej aplikácii Tether alebo výkonnému webovému rozhraniu, Archer AX10 môžete nastaviť v priebehu niekoľkých minút. Aplikácia Tether vám umožňuje spravovať nastavenia siete v slovenčine a z akéhokoľvek zariadenia Android alebo iOS.

TP-Link Archer AX23

sieť novej generácie

Nová generácia Wi-Fi ponúka super rýchlu sieť s plynulým stremovaním a sťahovaním v rozlíšení 4K. Router dokáže inteligentne komunikovať s viacerými zariadeniami a znižovať oneskorenie.

Má gigabitové porty a rýchlosť a až 1800 Mb/s. Vysoko výkonné antény zlepšujú dosah signálu do každého kúta  domácnosti. Umožňuje používať aj rozširovač OneMesh, pre pokrytie zákutí. Aplikácia Tether, ktorá je lokalizovan do slovenčiny vám zjednoduší nastavenia routera priamo zo smartfónu.

TP-Link Deco M4 (3-pack)

Pokročilý Wi-Fi mesh systém

Hľadáte riešenie na pokrytie rozsiahlej plochy stabilným Wi-Fi signálom? TP-LINK Deco M4 je odpoveďou na váš problém. Tri satelity dokážu pokryť stabilným signálom rozlohu až 510 m2 a to v pásme 2,4 aj 5 Ghz.

Zariadenie umožňuje jednoduché ovládanie cez aplikáciu, rodičovskú kontrolu a komunikuje aj s inými Deco modelmi bez Wi-Fi signálu. Samozrejmosťou je aj komunikácia s Amazon Alexa. Dosahuje rýchlosť až 1167 Mb/s. A obsahuje balík bezpečnostných funkcií vrátane rodičovskej kontroly alebo antivírusu.

TP-Link Tapo P110

Inteligentná zásuvka

Smart zásuvka na diaľkové ovládanie pripojených zariadení. Cez aplikáciu Tapo nastavíte rôzne scenáre, ktorými sa bude zásuvka riadiť.

Dobre poslúži napríklad v čase dovolenky, aby rozsvecovala svetlo a vytvárala dojem, že je niekto doma. Alebo vám ponúka isto tu, že nenecháte omylom zapnutú žehličku alebo vianočný stromček.

TP-Link Tapo C200

Wi-Fi smart kamera do domácnosti

Majte svoju domácnosť pod dohľadom vďa- ka TP-Link Tapo C200. Spoľahlivá Wi-Fi ka- mera, ktorá natáča obraz vo Full HD a vďaka rotačnému pohybu v rozsahu 360 stupňov horizontálne a 114 stupňov vertikálne doká- že pokryť celú miestnosť.

Ponúka tiež nočné videnie a detekciu pohybu s upozorneniami. Vstavaný reproduktor a mikrofón umožňuj obojsmernú komunikáciu. Obraz je možné zaznamenávať na pamäťovú kartu s veľkosťou až 128 GB. Samozrejmosťou je ovládanie cez aplikáciu v smartfóne odkiaľkoľvek na svete. Zásuvka tiež meria spotrebu elektrickej energie.