Projektory Epson – zážitky ako v kine

Epson

Filmy či seriály si môžete vychutnať aj doma so zážitkom ako v kine. Jediné čo potrebujete je kvalitný projektor a pukance s maslom.

EPSON ponúka široké spektrum projektorov, pre rôzne využitie. Od laserových projektorov
pre plnohodnotný filmový zážitok, cez mobilné projektory, až po projektory určené na kancelárske využitie a firemné prezentácie.

Navyše projektory so vstavanou Android TV ponúkajú nekonečné možnosti zábavy. Tisíce filmov, vystúpení a hier zo služby Google Play, YouTube a ďalších obľúbených aplikácií. Určite oceníte aj možnosť prenášať multimediálny obsah so smartfónu priamo do projektora, vďaka podpore Chromecast.

S domácim projektorom Epson bude váš domov centrom diania. Zmeňte každodennú fádnosť, či už sledujete svoj obľúbený šport, pozeráte klasický film, prehrávate obsah zo zariadenia alebo hráte najnovšiu hru.

Výhody projektorov Epson

Veľká projekcia z krátkej vzdialenosti

Vybrané projektory EPSON je možné umiestniť veľmi blízko projekčnej plochy a vytvoriť si až 120 palcový obraz.

Jednoduchá inštalácia

Používanie projektora nie je o nič zložitejšie ako TV. Projektor iba stačí pripojiť do zásuvky a funkcia automatická korekcia obrazu sa postará o zvyšok. Cez HDMI pripojíte multimediálny prehrávač či hernú konzolu.

Dlhodobé riešenie

Projektory vydržia menej ako televízor? Mýtus. Ak hľadáte dlhodobú, bezproblémovú a cenovo dostupnú náhradu televízora, laserové projektory EPSON ponúkajú životnosť až na 10 rokov filmových zážitkov.

Vynikajúca kvalita obrazu

Laserové projektory EPSON ponúkajú vysoký svetelný výkon a kontrast. Navyše špeciálna funkcia zdokonalenia detailov poskytuje jasný a realistický obraz a tiež podanie detailov v čiernej farbe.

Epson projektor EH-TW740

výkonný a zároveň cenovo dostupný

Užite si v pohodlí domova zážitok z veľkej projekčnej plochy s projektorom s rozlíšením Full HD, ktorý dokáže vytvoriť impozantný projekčnú plochu s uhlopriečkou až 386 palcov.

Projektor sa ľahko inštaluje a ponúka svetelný výstup 3 300 lúmenov zaisťujúce jasný a čistý obraz. Dlhá životnosť tohto projektora je daná životnosťou jeho lampy, ktorá vám dokáže prinášať zábavu po dobu 18 rokov.

Epson EB-680Wi

interaktívny projektor

Vďaka kombinácii dotykového ovládania a dvoch pier ponúka tento projektor dokonalú úroveň interaktivity. Dizajn projektora EB-680Wi s veľmi krátkou projekčnou vzdialenosťou poskytuje najvyššiu úroveň jasu 3 200 lúmenov a rozlíšenie HD-Ready WXGA.

To umožňuje prezentovať veľký obraz z veľmi krátkej vzdialenosti s minimalizáciou tieňov a odleskov. Vďaka kontrastnému pomeru 14 000:1 a vstupu HDMI sa môžu študenti tešiť z ostrého obrazu s jasnými detailmi.

Projektory Epson

Vychutnajte si filmovú a hernú projekciu na veľkej obrazovke, ktorá je ideálna pre inštaláciu na strop alebo na stôl.