Lenovo predstavuje nové tablety YOGA

Lenovo-1

Tieto exkluzívne tablety vám poskytujú nástroje a všestrannosť, ktorú potrebujete na dosiahnutie tých najlepších výsledkov.

Lenovo má vo svojom portfóliu viacero tabletov so systémom Android, ktoré sa odlišujú od konkurencie a prinášajú unikátny používateľský zážitok.

Hľadáte tenký a ľahký tablet, ktorý môžete zdieľať s celou rodinou? Tablety od spoločnosti Lenovo sú pre vás ideálnou voľbou. Vďaka skvelému zvuku a úžasnému zobrazenie je rad tabletov Lenovo ideálny pre zábavu. A vďaka režimom pre deti budú všetci členovia rodiny v bezpečí – a rodičia získajú kontrolu. Ako to funguje to vám povie Roman vop videu

Mobilná produktivita vstúpila do novej éry vďaka Lenovo tabletom 2v1 ktoré ponúkajú viacrežimové používanie. Takže ho môžete použiť v režime stojanček pre vytváranie poznámok a kresliť alebo sledovať film v režime stan, písať v režime notebook alebo ho používať v režime tablet pre väčšiu flexibilitu.

Lenovo Tab P11 Pro

špičková výbava

Lenovo Tab P11 Pro je tablet pre náročnejších používateľov, ktorí nechcú využívať Android tablet iba na zábavu. Tento tablet kombinuje špičkovú hardvérovú výbavu s príslušenstvom v podobe ochranného obalu s klávesnicou a dotykového pera priamo v základnom balení. Vďaka tomu ide o ideálne riešenie, pokiaľ chcete tablet používať aj na kancelársku prácu či písanie poznámok.

Základom tabletu je 11,5-palcový OLED HDR displej. Ten dopĺňajú štyri reproduktory JBL pre optimálny multimediálny zážitok. Priložená klávesnica s touchpadom a podpora používania viacerých aplikácií súčasne umožňuje používať tablet v režime počítača so systémom Android.

Lenovo Tab P11 Pro je k dispozícii aj v LTE verzii, vďaka čomu môžete byť s tabletom neustále pripojení do internetu a mať vždy po ruke svoje dokumenty a potrebné informácie. Výdrž dosahuje až 15 hodín. Samotný tablet má hmotnosť 485 gramov, čo zvyšuje pohodlie pri jeho každodennom nosení a používaní. Priložené dotykové pero podporuje 4096 úrovní tlaku pre prirodzený pocit z písania a kreslenia.

Lenovo Yoga Tab 11 a Yoga Tab 13

pre kreatívnu prácu

Tablety Lenovo Yoga Tab vždy patrili medzi jedinečné zariadenia. V porovnaní s ostatnými Android tabletmi sa odlišujú najmä unikátnym dizajnom a zabudovaným stojanom, ktorý je súčasťou konštrukcie. Vďaka tomuto stojanu môžete tablet jednoducho a pohodlne postaviť na stôl či iný tvrdý povrch alebo ho zavesiť na stenu či vešiak – jednoducho, tablet môžete vďaka jeho všestrannosti používať presne tak, ako práve potrebujete.

Najnovšia generácia tabletov Yoga Tab je k dispozícii s 11 a 13-palcovou uhlopriečkou displeja. Oba tablety ponúkajú prémiovú konštrukciu, dlhú výdrž batérie až 15 hodín a výborný multimediálny zážitok. Ten zabezpečuje displej s podporou Dolby Vision a JBL reproduktory s Dolby Atmos. Reproduktory sú zabudované priamo v bočnom valčeku, čo zvyšuje kvalitu reprodukcie zvuku, keď je tablet postavený na stole.

Tablety Yoga Tab sú ideálne na konzumáciu obsahu, jednoduchú kancelársku a kreatívnu prácu, videohovory a takisto aj na hranie. Ich súčasťou je špeciálny detský režim, ktorý je navrhnutý pre deti a multimediálny režim, ktorý umožňuje rýchly prístup k najlepším multimédiám naprieč rôznymi službami.Lenovo Yoga Tab 13 má vo výbave aj micro HDMI port, ktorý umožňuje rýchle a pohodlné pripojenie tabletu k externej obrazovke.

Hľadáte tenký a ľahký tablet, ktorý môžete zdieľať s celou rodinou? Tablety od spoločnosti Lenovo sú pre vás ideálnou voľbou. Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Spoločnosť Lenovo prináša zľavové kupóny pre výhodnejší nákup domácich a kancelárskyh tlačiarní.