Vylaďte svoj počítač od Kingstonu

logo_kingston

Inžinierske a vývojové tímy pomáhajú budovať, spájať a vytvárať komplexné riešenia. Spoločnosť Kingston ponúka zákazníkom po celom svete množstvo produktov s vstavanou pamäťou, vrátane komponentov eMMC a DRAM. Naše úložné a pamäťové produkty sú dokonalými úložnými riešeniami ako pre mobilné zaziadenia tak aj pre herný život so všetkým, čo je navrhnuté, skonštruované a doladené s ohľadom na hráča.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB

pamäť pre herné počítače

Kingston FURY Beast DDR4 RGB prináša zvýšenie výkonu a štýlu vďaka rýchlostiam až do 3733 MHz, hernému dizajnu a tiež RGB osvetleniu. Táto pamäť sa bude vo vašom hernom kompe vynímať.

Navyše si môžete svetelné efekty upravovať cez aplikáciu. Vďaka 100 % testovaniu rýchlosti a doživotnej záruke je to jednoduchý a bezstarostný upgrade pre váš systém založený na procesoroch Intel alebo AMD..

Kingston FURY Beast DDR5

rýchlosť nadovšetko

Pamäť Kingston FURY Beast DDR5 so špičkovou technológiou pre herné platformy novej generácie. Okrem vyššej rýchlosti, kapacity a spoľahlivosti prináša aj vyššiu stabilitu pri extrémnych rýchlostiach, dva 32-bitové subkanály. Zvláda tiež 4K streamovanie či renderovanie 3D objektov.

Kingston KC3000​

najrýchlejší NVMe SSD na trhu

SSD disk poskytuje výkon novej úrovne vďaka novému radiču NVMe Gen 4×4 a 3D TLC NAND. Zvláda vysoké pracovné zaťaženie a dodá lepší výkon softvérovým aplikáciám pri tvorbe 3D obsahu či videí v 4K+. K dispozícii sú plné kapacity od 512 GB do 4096 GB.

Kingston DataTraveler MAX

ultra rýchly USB kľuč

Ak hľadáte vysoko výkonný USB flash disk, Kingston DataTraveler MAX vám ponúkne najnovší štandard USB 3.2 Gen 2 s rekordnými rýchlosťami čítania a zápisu až do 1000/900 MB/s. Ide o USB kľúč typu USB-C so špeciálnym rebrovaným dizajnom, ktorý chráni konektor, keď sa nepoužíva.

Predáva sa s kapacitou až do 1 TB. Na disk DT Max sa vzťahuje obmedzená päťročná záruka a bezplatná technická podpora.

Kingston XS2000

externé SSD s NVMe

Disk využíva rýchlosť USB 3.2 Gen 2×2 a poskytuje extrémne vysoký výkon v tele kompaktného externého SSD disku. Rýchlosť 2000 MB/s zabezpečí aj vyšší komfort pri práci.

Je kompatibilný hneď po vybalení s väčšinou zariadení a kapacita 2TB pojme všetky vaše obrázky vo vysokom rozlíšení či 8K videá. A vďaka puzdru je tiež odolný voči vode a prachu.

Kingston Industrial

vyvinuté pre záťaž

Skutočne odolná microSD karta je na svete. Kingston Industrial microSD sú vyvinuté na skutočnú záťaž, zvládnu teploty od -40 do +85 °C. Konštrukčne je zostrojená tak, že vydrží aj časté vyberanie a vkladanie do zariadení a vy si môžete byť istí, že vaše dáta sú chránené.