Epson predstavuje inovatívne technológie tlače

Epson

Tlačte, kopírujte a faxujte vo formáte s rýchlymi zariadeniami od firmy EPSON, ktoré sú obohatené mnohými funkciami. Ponúkajú nízke náklady na stranu a veľkú kapacitu zásobníka pri vybraných modeloch. Komplexný sortiment výrobkov je rozdelený do skupín, takže je jednoduché vyhľadať tlačiareň s najvhodnejšími funkciami pre vaše potreby.

Nemôžeme sa vyhnúť faktu, že čelíme globálnej klimatickej kríze. Ak sa nič nezmení, čoskoro nastanú dramatické zmeny v ekosystémoch našej planéty. Môžeme však zmeniť spôsob, akým spotrebúvame energiu.

Musíme využívať TLAČ BEZ ZAHRIEVANIA. Prejdite na technológiu Heat-Free, ktorá má nízku spotrebu energie. Aj malá zmena pomôže. Ak všetci na planéte urobíme túto malú zmenu, môže to mať ohromný priaznivý dopad. Začneme jednou stránkou a spoločne zmeníme celý príbeh.

Technológia Heat-Free

pre tlač bez zahrievania

Na ekológii a prístupe k životnému prostrediu mimoriadne záleží. Najmä, ak tlačíte vo veľkom. Pri tlači sa spotrebúva energia. Špeciálnou technológiou tlače bez zahrievania, prechádzate na tlač s nízkou spotrebou energie.

Aj takáto malá zmena, môže mať obrovský pozitívny dopad na celú planétu. Technológia Heat-Free od Epsonu nanáša atrament bez zahrievania. Namiesto toho sa aplikuje tlak na piezoelektrický člen, ktorý sa ohne jedným a druhým smerom a vystrelí atrament z tlačovej hlavy.

Epson - technológia Heat-Free

Výhody technológie bez tepla

Nízka spotreba ​

Technológia Heat-Free spoločnosti Epson nevyužíva teplo na zahrievanie a preto spotrebuje menej elektriny. Atramentové tlačiarne nemajú žiadnu zahrievaciu fixačnú jednotku, majú výrazne nižšiu spotrebu energie.

Úspora času

Epson Heat-Free nevyžaduje teplo na zahriatie po zapnutí ani prebudení z úsporného režimu. To znamená, okamžitú tlač po zapnutí, pretože čas do začiatku tlače je až o 50 % kratší ako pri laserových tlačiarňach.

Navrhnuté na zníženie prestojov a zásahov

Tlačiarne EPSON s technológiou Heat-Free obsahujú menej súčiastok, ktoré sa môžu pokaziť, čím sa znižuje počet potrebných servisných zásahov.

Navrhnuté s menším počtom náhradných dielov

Oproti laserovým tlačiarňam majú tlačiarne s technológiou Heat-Free oveľa menej spotrebného materiálu, ktorý treba meniť. Nemusíte meniť žiadne valce, prenosové pásky či zapekacie jednotky.

Technológia Epson EcoTank

pre bezstarostnú atramentovú tlač

Prečo sa trápiť neustálou výmenou tonerov, keď stačí tak málo. Tlačiarne s technológiou Epson EcoTank majú veľkokapacitný atramentový zásobník, ktorý sa dopĺňa atramentom priamo z fľaštičiek. Pri úplnom naplnení, vytlačíte až 14 000 strán. Ušetríte čas aj peniaze a získate kvalitné výtlačk v pohodlí domova či kancelárii.

Výhody technológie

Tlač 530 strán čiernobielo za 1€

Dokumenty môžete chrliť jeden za druhým. Pri čiernobielej tlači EcoTank takmer nemá cenovú konkurenciu.

Tlač 270 strán farebne za 1€

Odteraz nebudete premýšľať či si niečo vytlačíte farebne, alebo či si môžete vytlačiť fotografiu. EcoTank výrazne znižuje celu tlače farebných strán.

Permanentné tlačové hlavy

Pri tlačiarňach Epson EcoTank sú permanentné tlačové hlavy. Nemusíte tak kupovať náhradnú tlačovú hlavu alebo sa trápiť s jej výmenou.

Epson EcoTank L3250

neobmedzujte sa v tlači

Doprajte si všetky výhody bezdrôtovej tlače, skenovania a kopírovania v jednom zariadení, s veľkokapacitným zásobníkom atramentu. Epson EcoTank L3250 navyše v balení obsahuje atrament až na tri roky dopredu.

Vďaka inteligentnému ovládaniu a softvéru môžete tlačiť priamo z mobilu a spravovať svoje zariadenie priamo z počítača.

Epson WorkForce Pro WFC579RDWF

atramentová tlač novej generácie

tlač novej generácie a s princípom RIPS, čo v preklade znamená systém vymeniteľnej súpravy atramentu. Zároveň to ale znamená ešte nižšie náklady na tlač. Takže je to pozitívne pre ekológiu ale aj pre váš firemný rozpočet.

Toto zariadenie je už z trochu inej ligy a je určené do firmy s desiatkami zamestnancov. Pri použití maximálnych veľkostí náplní sa dá vytlačiť až 50 000 čiernobielych strán a 20 000 farebných. To už sú skutočne biznis počty. Výrobca myslel aj na to, aby ste nemuseli neustále meniť atrament. Preto je systém RIPS užitočný a takéto počty strán by ste bez neho robili len veľmi ťažko.

Funguje to podobne ako pri tzv. tankových náplniach. Ani tu sa nezašpiníte a nič vám nekvapne vedľa. Nie je nevyhnuté kupovať XXL veľkosti vreciek, existujú aj XL a tie majú výťažnosť 5 000 strán pri farebnej tlači a 10 000 pri čiernobielej.

Epson WorkForce Pro WF-C579RD

Vo výbave má skener a to s automatickým podávačom a duplexnou jednotkou. Takisto je tu obojstranná tlač. Prakticky všetko podstatné, čo by ste vo firemnej multifunkcii očakávali.

Digitalizácia je s týmto zariadením naozaj hračka naskenované predlohy si môžete poslať na email alebo ďalej na vaše miesto v sieti, prípadne skenovať na USB kľúč alebo ešte aj do cloudového úložiska. Prakticky by sa dalo povedať, že počítač ani nepotrebujete.

Epson WorkForce Pro WF-C579RD používa zostavu farieb, akú poznáte z laserových zariadení a má štyri atramentové vrecúška. Výmena je ešte jednoduchšia ako používanie tradičných náplní alebo tankového doplňovania.

Otvoríte kryt zariadenia, zatlačíte na zásuvku s označením vybranej farby a potiahnete ju von. Tam sa nachádza vrecúško a tam ho zakaždým pripojíte, keď sa staré minie. Elegantný systém, ako to celé doplniť, nezamazať sa, šetriť náklady a používať iný, donedávna nepredstaviteľný systém.

Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Spoločnosť Epson vám prináša zľavové kupóny na nákup domácich a kancelárskych tlačiarní.