Logitech predstavuje kvalitný herný zážitok

Logitech-Logo

Logitech ponúka celý rad skvelých produktov, ktoré sú tak intuitívne, že si ich zamilujete. Navrhujeme produkty, ktoré spájajú životy ľudí prostredníctvom hudby, hier, videa a výpočtovej techniky. Hrajte na hranici svých možností s vysoce výkonným herním vybavením od Logitech

Logitech G PRO X Wireless

herné bezdôtové slúchadlá

Perfektná voľba pre profesionálnych hráčov. Logitech PRO X Wireless LIGHT- SPEED sú špičkové slúchadlá, ktoré vás nebudú obťažovať zbytočnými káblami. Technológia lightspeed navyše umožňuje bezdrôtový prenos s dosahom 15 metrov a na jedno nabitie vydržia celých 20 hodín.

Logitech PRO X Superlight

myš pre hráčov

Myš ako stvorená pre hráčov e-športov. Logitech Superlight bola navrhnutá v spolupráci s poprednými svetovými profesionálnymi hráčmi e-športu. Má hmotnosť iba 63 gramov, čo umožňuje jej rýchly posun bez trenia. Vstavaný senzor HERO 25K zabezpečuje extrémnu presnosť a jemné ovládanie. Myška má až päť programovacích tlačidiel a na jedno nabitie vydrží až 70 hodín.

Logitech C922 Pro Stream

dokonalá HD kamera

Kamera, ktorá prenáša dokonale čistý obraz v HD rozlíšení. Kameru využijete nielen pri online poradách, ale tiež ak streamujete cez kanalý ako Twitch či YouTube.

Logitech MX Master 2S

profesionálna myš

Profesionálna bezdrôtová laserová myš ponúka nastaviteľné rozlíšenie a technológiu Logitech Flow pre jednoduché pripojenie až ku 3 zariadeniam.

Logitech Driving Force G29

herný volant

Herný volant pre dokonalý herný zážitok. Užite si akčné jazdy či preteky. Tento volant vcm umožní precítiť driftovanie, preklopenie auta či každú zákrutu. Získate zážitok ako zo skutočného auta.

Logitech MX Master 3

myš ktorá pracujte intuitívnejšie

Počítačová myška určená pre ľudí, ktorí doprajú svojej ruke pohodlie aj počas dlhej práci za počítačom. Logitech MX Master 3 má ideálne tvarovaný profil, aby zodpovedal vášmu zápästiu. Na tele myšky sú ergonomicky rozmiestnené tlačidlá vpred a späť, tiež tlačidlá pre ges- tá a špeciálne koliesko, ktoré sa ovláda palcom. Vďaka technológii Flow môžete ovládať aj viacero počítačov, jednoduchým posunutím kurzora k okraju obrazovky.

Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Prinášame vám zľavové kupóny pre ešte výhodnejší nákup – notebooky, monitory, tlačiarne,herné konzoly a široký výber herného príslušenstva.