HP predstavuje notebooky pre prácu aj zábavu

hp_logo

Spoznajte pracovné alebo herné notebooky HP, ktoré nielen skvelo vyzerajú, ale sú aj neobyčajne efektívnym pracovným nástrojom. Notebooky od spoločnosti HP využívajú tie najmodernejšie technológie, ktoré zaručia ten najlepší užívateľský zážitok. Nezáleží na tom, či plánujete pracovať, hrať hry alebo pozerať filmy. Notebooky HP Vám umožnia robiť skutočne čokoľvek.

HP 255 G8 27K44EA

notebook pre domáce využitie

Jasný favorit na domáci počítač s procesorom a grafickou kartou od AMD. Ak sa občas chcete zahrať staršie hry, toto je lepšia verzia ako model s procesorom od Intelu. Nie je to vyslovene na hry ale grafický výkon je vďaka procesoru AMD Ryzen vyšší. Full HD displej je ssamozrejmosťou a rovnako tak aj veľký 15,6“ displej.

HP 250 G8 2W8Z9EA

notebook pre študentov

Cenový tip na domáci počítač s Full HD rozlíšením obrazu. Na 15,6“ displeji sa dajú pozerať filmy a vďaka vysokému rozlíšeniu sa zmestia dve aplikácie vedľa seba. Klávesnica má samostatným numerický blok, čo bude vhodné pre študentov a tých, čo viac pracujú s číslami. Vo výbave je procesor najnovšej 11. generácie, čím získavate energeticky efektívny počítač.

HP 15s-eq1005nc

pre studenta a kanceláriu

Procesor AMD skĺbený v zostave, ktorá sa dá bez pochýb označiť ako cenový tip. Toto je ideálny počítač pre študenta a kancelárske používanie. Má hmotnosť iba 1,74 kg, prenášanie nebude zaťažujúce a máte veľkú obrazovku vo váhovo prijateľnom notebooku. Špecialitou je energetická úspora či už z elektrickej siete alebo v režime na batériu. Má antireflexný displej, aby sa od obrazovky neodrážalo okolie.

HP 15s-eq2006nc

notebook pre študentov

Vybavenejší model so silnejším procesorom AMD, rovnako tak aj výkonnou integrovanou grafikou. Toto je vhodné pre náročnejších používateľov, ktorí okrem výkonu potrebujú väčší disk. SSD s kapacitou 512 GB je naozaj dostatočný aj na filmy alebo množstvo aplikácií. Tiež aj podsvietená klávesnica s numerickým blokom je niečo, čím tento model zaujme.

HP Pavilion Gaming 15-ec2000nc

herný notebook

Vynikajúca cena za herný počítač s podporou Ray Tracing v najnovších hrách. Grafická karta NVIDIA GeForce RTX3050 je priamo určená na hranie dnešných hier. Procesor AMD Ryzen 5 5600H má až 6 jadier a zostava ako celok vás pri hrách nesklame. Je tu podsvietená klávesnica, vylepšený zvuk od firmy Bang & Olufsen a špeciálne chladenie

HP Spectre x360 15-eb1001nc

notebook pre profesionálov

Super notebook pre profesionálov a skutočne náročných používateľov. Tu je všetko moderné, čo potrebujete a ešte vo verzii s preklopiteľným displejom. Je tu veľká 15,6“ obrazovka, to znamená veľká obrazovka notebooku alebo veľký tablet. To všetko s ultra tenkými rámikmi, takže notebook nie je tak veľký, ako bežné 15,5“ modely. Spectre x360 je ukážka toho, ako má v roku 2021 vyzerať super moderný počítač.

Každého vždy poteší keď môže čo to ušetriť. Prinášame vám zľavové kupóny na nákup HP notebookov a dalšie PC príslušenstvo.