IT Show 2019

  • Archív

3. ročník neodolateľnej show technológií a svetových noviniek sa znovu odohrala v novembri 2019. Testovanie produktov, rôzne súťaže, herný turnaj Lenov v hernej zóne Cinemax či obrovská tombola s exkluzívnym hosťom Rastislavom Trnkom.

Stretnúť ste mohli tváre expertov, známych youtuberov, streamerov a zažiť až 12 hodín zábavy a herný ošiaľ počas dvoch dní na jedinečnej IT Show v OC Optima a CINEMAX Košice.

Tretí ročník výstavy IT Show 2019 bol v piatok 8.11.2019 a sobotu 09. 11. 2019. Opäť sme sa stretli v OC Optima a CINEMAX Košice. Aj tento rok pripravil Datacomp v spolupráci s poprednými výrobcami IT pre návštevníkov ešte viac nových produktov, prezentácií, súťaži a herné turnaje Lenovo. Nechýbali ani tváre expertov IT a obľúbení youtuberi či streameri.

Počas celého podujatia boli vystavené najnovšie notebooky, počítače, mobily, herné konzoly a iné IT novinky svetových výrobcov Asus, Epson, Lenovo, Microsoft, Acer, AMD, Eset, HP, Samsung, Xiaomi, TP-Link, Synology, Western Digital, Logitech, Kingston, SanDisk .

Aj tento rok bola na IT Show známa tvár slovenského youtubu ako Kravička či streamerka Beybulka. Akciu sprevádzal a moderoval IT odborník a šéfredaktor magazínu TouchIT Ondrej Macko.