Lenovo prináša Smart tablet a štýlové notebooky Yoga

Inovácie a technológie, to sú kľúčové slová pre Lenovo. Exkluzivity v podobe Smart tabletu Lenovo Yoga Smart Tab alebo prestížnej a vylepšenej modelovej rady notebookov Lenovo Yoga C. Tieto novinky bude možno vyskúšať priamo na našej IT Show.

Lenovo

Lenovo Smart Tab

Očakávaná novinka Lenovo Smart Tab je skvelý 10,1″ tablet s androidom, ktorý sa vďaka Amazon Alexa dokáže premeniť na inteligentnú obrazovku. 2v1 v štýle tabletu a inteligentnej dokovacej stanice vytvoria používateľské rozhranie na profesionálnej úrovni. Domácnosť riadite smart systémom Alexa a prvotriedny reproduktor Dolby zaručí hlasitosť na úrovni. Dokonalý dizajn s FullHD displejom a senzorom odtlačkov prstov značí prvotnosť medzi tabletmi, ktorý si zoberiete kamkoľvek.

Lenovo Yoga Smart Tab

Skvelý 10,1″ tablet so systémom Android, ktorý sa vďaka systému Amazon Alexa dokáže premeniť na inteligentnú obrazovku. Všetko bez použitia rúk – stačí poprosiť.

Lenovo Yoga C940 a C740

Elegantný notebook v 15″ 2v1 laptope predstavuje Lenovo s výkonným Intel Core procesorom 9. generácie s frekvenciou až do 5 GHz. Ultra rýchle nabíjanie Rapid Charge technology ušetrí váš čas presne tam kde je potrebné ho ušetriť. Yoga C940 poskytuje množstvo vylepšení ako čistejší vizuál 4K video streamovania s upgradom grafiky na NVIDIA® GeForce® GTX1650. Bezpečnosť na prvom mieste s menej ako 2 sekundovou čitačkou odtlačkou prstov.

Lenovo Yoga C940

Nový Yoga C740 v modernom dizajne s vysokou výdržou batérie predstavuje všestranné zariadenie 2v1 s dotykovou HDR obrazovkou a systémom reproduktorov Dolby Atmos™. S krytom pre kameru zostane vaše súkromie po celý čas v bezpečí. Vysoký výkon v podaní Intel procesorov 10. generácie poskytujú vysokorýchlostnú konektivitu s ľahkým multitaskingom v ľahkom dizajnovom prevedení.

Lenovo Yoga C740

Moderné a štýlové modely Lenovo notebookov rady Yoga C. Notebooky s výkonom a skvelou prenosnosťou.