Acer prináša herné notebooky a virtuálnu realitu

Popredná značka Acer prinesie na tohtoročnú IT Show ozajstné exkluzívne novinky či už v podaní virtuálnej reality Acer OJO 500 alebo herné notebooky ako Predator Helios 700 či Predator Triton 900.

Acer

Acer OJO 500

Popruh je pohodlný a zaisťuje, aby očné zrenice boli správne usadené. Acer OJO 500 ponúkajú prvý krát zabudovaný systém zvuku priamo k ušiam používateľa. Spravidla sa jedná o zmiešanú realitu Windows, ktorá poskytuje radu výhod, ktoré obohacujú tento VR systém. Nudiť sa zaručene nebudete s viac ako 2500 hier a zážitkov, ktoré sú dostupné priamo na platforme Steam®VR .

Acer OJO 500

Najinovatívnejšie zariadenie vo svojej triede. Prvý headset svojho druhu, ktorý ponúka integrovaný zvukovod a aplikáciu na meranie vzdialenosti očných zreníc.

Predator Helios 700

Posuvná klávesnica ako hlavné lákadlo, ktoré umožní uvolniť priepustnosť prúdenia vzduchu s 5-timi tepelnými potrubiami – to je Predator Helios 700. Klávesnica HyperDrift RGB, prvá svojho druhu, s jedinečnými klávesami WASD a patentovým spínačom posúvajú herný štýl a pôžitok na vysokú úroveň. Najrýchlejší a najrealistickejší pocit pri hraní s RTX GeForce platformou. Displej je zostavený pre ten najreálnejší zážitok a to s 144Hz obnovovacou frekvenciou a FullHD rozlíšením (1920x1080px).

Predator Helios 700

Vybočujúci zo zabehnutých koľají a zároveň prvý svojho druhu – s výsuvnou RGB podsvietenou klávecnicou HyperDrift, ktorá svojim vysunutím otvára dvere vyššiemu výkonu a poskytuje tak aj priamy prístup k špeciálne vyvinutému chladeniu.

Predator Triton 900

Mašina aká sa vždy nevidí. Triton 900 poskytuje menšiu odozvu v 17,3 palcovom displeji s UHD rozlíšením (3840x2160px). Podpora G-sync s grafickou kartou RTX GeForce vytvoria spoľahlivú a plynulú zábavu. Chladenie s technológiou Aeroblade 3D schladí aj ten najvyšší požadovaný výkon a spolu s novým designom znížuje aj hlučnosť ventilátorov = výkon na maximum. Podsvietenie, makro klávesy či vymeniteľný trackpad s numerickou klávesnicou – všetko šité na mieru. Zvuk je dnes považovaný za veľmi podstatný faktor pri notebookoch a to ani Triton 900 nie je žiadnou výnimkou a preto dostal 3D Zvuk Waves NX s podporou 360° priestorovým zvukom.

Predator Triton 900

Toto nie je typický herný laptop ! Unikátny 17.3″ notebook s 4K UHD rozlíšením, ktorý prispôsobí potrebám svojho používateľa.