ASUS prináša dvoj-displejový Pro Duo či herný ROG Strix Scar III

Asus ako hviezda v gamingovej sfére či profesionálny spolupracovník do každej situácie. Novinky, ktoré tento rok vystúpali na povrch od tejto prestížnej značky sú naozaj na povšimnutie. Či duálny displej na notebooku Asus Zenbook Dual Pro alebo výkonná herná mašina ROG Strix Scar III.

Asus

Asus Zenbook Pro Duo

Pruduktivite s Asus ZenBook Pro Duo sa medze nekladú. Jedinečný model bol navrhnutý pre maximálnu efektivitu vo všetkých pracovných postupoch. Dizajn ponúka plnohodnotný 4K ASUS SceenPad™ Plus, ktorý spolupracuje s hlavným 4K UHD OLED displejom. Ideálna voľba do každej sféry či už ako fotograf, programátor, video editor, hudobný umelec, 3D animátor alebo hráč streamujúci svoju hru. Bezkonkurečný výkon s procesorom Intel® Core i9, najnovšou hernou grafikou NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 a bleskovo rýchlym ukladaním čohokoľvek. Všetky profesionálne úlohy zvládne hravo a ľahko si poradí aj s viacvrstvovou editáciou fotografií či videa alebo vykreslovaním 3D grafiky.

Asus ZenBook Pro Duo

Priekopnícky a jedinečný notebook Asus navrhnutý tak, aby poskytol maximálnu efektivitu. Plnohodnotná sekundárna dotyková 4K obrazovka a hlavný dotykový 15,6″ 4K UHD OLED displej. Vaša kreatívna sila nikdy nemala také možnosti ako teraz.

Asus Rog Strix Scar III

Inteligentné chladenie umožňuje prvotriedny výkon procesora Intel Core 9. generácie a grafike GeForce RTX ™ , zatiaľ čo najrýchlejší mobilný displej 240Hz/3ms na svete umožní hrať pri rýchlostiach profesionálnej úrovne. Prepracovaný a jedinečný dizajn Rog Strix Scar III v elegantnom tele je inšpirovaný spoluprácou skupinu BMW Designworks Group a vyniká chladiacim systémom 3D Flow Zone a jemným interiérom s karbónovým vzorom. Pre všestrannú a maximálnu bezpečnosť bol použitý fyzický Keystone kľúč postavený na technológii NFC.

Asus Rog Strix Scar III

Dokonalosť v esports tituloch! Najrýchlejší mobilný displej (240Hz a 3ms) na svete vám umožní hrať pri rýchlostiach profesionálnej úrovne. Inteligentné chladenie, prvotriedny výkon procesora Intel® Core™ 9. gen. a grafiky GeForce RTX ™ .

Asus ZenBook 14

Najmenší 14-palcový elegantný notebook ZenBook 14 s FullHD displejom v znamení kreativity, štýlu a inovácií. Dýchberúci bezrámový NanoEdge displej či neuveriteľný výkon, ktorý sa skrýva v tomto malom tele notebooku s exkluzívnym pántom ErgoLift. Ak máme namysli výkon tak naozaj to stojí za to. 8.generácia procesorov až Intel Core i7 s Turbo Boostom až 4,6 GHz. 16 GB pamäť poskytne bezrušivý pracovný výkon. K najväčším výhodam patrí aj celodenná výdrž batérie pre non-stop životný štýl. Klávesnica je posilnená o exkluzívny NumberPad a backlit podsvietením kláves.

Asus ZenBook 14

Kreativita, štýl, inovácie. To definuje notebook Asus ZenBook 14 – jeden z najmenších 14″ notebookov na svete, ktorý ponúka bezrámový displej NanoEdge a revolučný inteligentný touchpad – ScreenPad ™ 2.0, ktoré poskytnú slobodu objavovať tvorivú silu.