IT Show 2018

  • Archív

2. ročník neopakovateľnej IT SHOW priniesol 09. a 10. novembra do Košíc 12 hodín zábavy počas 2 dní, s 2x viac youtubermi, 2x viac súťaží či darčekov a herný ošiaľ. V prípade ak ste to zažili na vlastnej koži, viete o čom je reč!

Youtuberi, osobnosti, streameri či tváre IT expertov

V tomto úspešnom ročníku boli na IT show známe tváre slovenského youtubu ako Asimister alebo Kravička. Samozrejme nesmej chýbať ani váš obľúbený streamer Zolik22. Ondrej macko ako IT odborník a reportér s prevádzal našu IT show v duchu technológií a aby zábavy nebolo málo navštívil nás aj Marián Čekovský. O hudobnú sféru sa postarala speváčka Katarína Kamencová, ktorá podala nádherný spevácky výkon.

Program plný zábavy, súťaží a prekvapení

IT Show 2018 prebiehala v priestoroch obchodného centra Atrium Optima, čo nám umožňovalo pripraviť tú najpestrejšiu zábavu plnú súťaží a prekvapení. Zábavať sa mohli tí najmenší ale aj tí najväčší. Však presvedčte sa sami. Ako čerešnička na torte skvelá tombola o hodnotné ceny.

Svetoví giganti

Najväčšie svetové značky od A po Z, ukázali tie najvzácnejšie poklady IT odvetia. IT Show výstava poskytuje takisto možnosť vyskúšania zariadení priamo na mieste pre širokú verejnosť a skúšania bolo naozaj veľa, však posúďte sami.